Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Ljubke risbe za vsakogar

Angela Nguyen
Ljubke risbe za vsakogar
16,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2020
ISBN 978-961-01-5603-1
Naslov izvirnika How to draw cute stuff
Leto izdaje izvirnika 2017
Prevod Maruša Gogala

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23 x 18 cm
410 g
128 strani
Tip knjige
otroški in mladinski priročniki
Kategorije
otroško in mladinsko
umetnost > slikarstvo in kiparstvo

Povej naprej

Založnik o knjigi

Nauči se z lahkoto risati ljubka bitja, ljudi in stvari oziroma vsaki risbi dodati kanček ljubkost – pri čemer sploh ni pomembno, ali si začetnik ali pa najboljši risar med svojimi prijatelji. Ljubke risbice bodo osrečile tebe, če jih podariš, pa še druge.

Poleti na planet prikupnosti in ljubkih risbic. Naredi vsako svojo risbico srčkano. Nauči se, kaj pomeni japonski »kawaii«. Zgrabi flomaster ali svinčnik in začni risati. Avtorica tega ljubkega risarskega priročnika je zate narisala množico ljudi, živali in predmetov – zlahka se jih naučiš risati tudi ti.

»Sem umetnica, ki najraje od vsega riše ljubke reči. Zanima me vse, kar je majhno, puhasto in ima prisrčen obrazek. Kolikor daleč nazaj se spomnim, vedno sem risala kaj prikupnega. Kakor hitro sem zagledala kakšno belo podlago, že me je obšla želja po risanju! Odprta skicirka je vedno priložnost, da njenemu lastniku vanjo narišemo kaj lepega!« - Angela Nguyen


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...