Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Moje sonce

Ana Pavlek
Moje sonce
17,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Družina
Zbirka Mavrična knjižnica
Leto izdaje 2020
ISBN 978-961-04-0612-9
Ilustracije Teja Milavec

Tehnične lastnosti
trda vezava
21,5 x 21,5 cm
340 g
48 strani
Tip knjige
otroško in mladinsko leposlovje
Kategorije
otroško in mladinsko
religija > krščanstvo
slovensko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Ko je bila Zarja še majhna punčka, je mamica zjutraj pogosto pristopila k njeni postelji, tiho sedla na rob in ji na čelu naredila križek, jo poljubila in ji nežno zašepetala: »Dobro jutro, Zarja, prinašam ti nekoga dragocenega. Bila sem pri maši in prejela Jezusa v srce. Zdaj ga dajem tebi, da te bo varoval in vodil, punčka moja.« Ko je to slišala, je mala Zarjica laže zlezla iz tople postelje. Takrat se o tem ni nič spraševala, tako preprosto in lepo je bilo. Ves svet je bil v nežnem maminem poljubu topel in mehak.

Zgodba pripoveduje o deklici Zarji, ki bo letos prvoobhajanka. Pri verouku so se veliko pogovarjali o Jezusu v evharistiji. To je bila zelo učena nova beseda in okoli nje se je v njeni glavi kar naenkrat pojavilo toliko vprašanj. V zgodbi se skupaj z deklico Zarjo potopimo v eno največjih krščanskih skrivnosti – evharistijo.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...