Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Novice z Aleje mlečnih zobkov

Anna Russelmann
Novice z Aleje mlečnih zobkov
25,00 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Kres
Leto izdaje 2013
ISBN 978-961-250-111-2
Naslov izvirnika Neues aus der Milchzahnstrasse
Leto izdaje izvirnika 1993
Prevod Jana Osojnik

Tehnične lastnosti
trda vezava
23 x 17,5 cm
290 g
41 strani
Tip knjige
slikanice
Kategorije
otroško in mladinsko

Povej naprej

Založnik o knjigi

Kadar lice oteče in v zobu boleče utripa, sta tega kriva Capi in Lumpi. Ta dva nevarna razgrajača sta si uredila stanovanje v piškavem zobu in trudita se, da bi si izvrtala bivalne in poslovne prostore tudi v drugih zobeh. Nekega dne pa se med zobe zapelje velikanska metla, ki odnese Capijeve in Lumpijeve sladke zaloge. Usta se odpro, močna luč vdre vanje in prikažejo se prav posebni instrumenti. Ko boste to knjigo prebrali, se boste marsičesa spomnili…

Recenzija Bukla

Kdor si redno ne umiva zob, lahko računa, da bo v njih slej ko prej gostil Capija, Lumpija ali pa morda Janija Piškava, ki so neutrudni gradbeniki. Seveda ne kateri koli! Takšni, ki v zobe klešejo luknje in v njih skladiščijo vse ostanke sladkega. Bojijo se le posebne odprave, ki neumorno vihti zobno krtačko in preganja gnilozobne nepridiprave. Prikupna knjižica z domiselno zgodbo in s slikovitimi ilustracijami navdihuje k skrbi za zdrave in čiste zobe ne le najmlajše, ampak tudi njihove starše. Ker, lepo vas prosimo, kdo pa si želi v svojih zobeh pravo razdejanje, ki ga znajo zakriviti gnilozobne barabe?!

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 95-96

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...