Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Guinness World Records. Znanost

Guinness World Records. Znanost
16,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-00-4089-7
Prevod Matej Frece, Niki Neubauer, Dejan Vrhovec
Urejanje Craig Glenday

Tehnične lastnosti
mehka vezava
26,5 x 19 cm
580 g
216 strani
Tip knjige
otroški in mladinski priročniki
Kategorije
naravoslovje > znanost
otroško in mladinsko > od 13 let dalje > izobraževalne knjige

Povej naprej

Založnik o knjigi

Kaj se zgodi, ko rignete v vesolju? Je mogoče počesati kosmat krof? Je kljunaš sploh prava žival?

Pridružite se nam na ogledu rekordov, ki nas obkrožajo vsak dan. Od znanosti košarkarskega zabijanja in najbolj smrdljivih snovi na svetu do pretirano zasnovanih izumov in fizike mačk. Vsaka stran je naphana z izjemnimi – in naravnost neverjetnimi – dejstvi!

TO LAHKO POČNETE TUDI VI! Lotite se desetih poskusov za osvojitev rekorda, ki bodo porušili meje v glavi, ne pa vaše hiše!

Recenzija Bukla

Posebna manjša izdaja Guinnessove knjige rekordov z naslovom Znanost prinaša najbolj ogabne, smrdljive, čudne in glasne fenomene, ki smo jih ustvarili ljudje ali narava. Začne se z vesoljskimi avanturami in čudesi (mogoče vas zanima, kdaj bomo prišli na Mars?), nadaljuje z najbolj skrajnimi pojavi na planetu Zemlja (veste, katera je najbolj zaudarjajoča rastlina?), nadaljuje se z robotiko, ki je očitno ena od pomembnih smeri v prihodnost (le kaj je »inteligenca rojev« in kaj so »robotske žuželke«?), nato pa že pridemo do posebnega poglavja, v katerem nam nora profesorja predstavita deset poskusov Izdelaj in poruši (halo – sadne baterije!?!). Sledijo živa čudaštva, najbolj sijajne iznajdbe in znanstvene skrajnosti, vmes pa seveda zmagajo najzanimivejši pojavi iz vsake nekaj vredne knjige rekordov: najvišji, najtežji in najhitrejši človek, pa seveda najglasnejše riganje in zapletena znanost prdenja! Divje divje!

Žiga Valetič, Bukla 149

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...