Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Zgodbe za fante, ki si drznejo biti drugačni 2

Še več resničnih zgodb o neverjetnih fantih, ki so spremenili svet, ne da bi ubijali zmaje
Ben Brooks
Zgodbe za fante, ki si drznejo biti drugačni 2
19,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-00-4135-1
Naslov izvirnika Stories for boys who dare to be different 2
Leto izdaje izvirnika 2019
Ilustracije Quinton Winter
Prevod Maja Kogej
Urejanje Branka Fišer

Tehnične lastnosti
trda vezava
25 x 18,5 cm
740 g
208 strani
Tip knjige
biografija
Kategorije
otroško in mladinsko > od 9 do 12 let > priročniki
biografije in spomini
otroško in mladinsko > od 13 let dalje > izobraževalne knjige

Povej naprej

Založnik o knjigi

Druga knjiga iz serije Zgodbe za fante, ki si drznejo biti drugačni, večkrat nagrajene prodajne uspešnice!

Jackson Pollock, Carl Jung, Jimmy Choo, jamajška ekipa v bobu, Sergej Djagilev, Banksy … vsi so si drznili biti drugačni.

To je nadaljevanje izredno priljubljene knjige Zgodbe za fante, ki si drznejo biti drugačni – prodajne uspešnice, ki je spremenila življenja neštetih fantov po vsem svetu, saj jim je vlila samozavest, da so ostali zvesti sami sebi.
Kaj imajo skupnega nogometaš Kylian Mbappé, filozof Sokrat in pevec Ed Sheeran? Vsi so se uprli pričakovanjem, plavali proti toku in sledili svojim sanjam, čeprav so se na poti srečali z neskončno vrsto ovir in težav, ki so se zdele nepremagljive. Njihove zgodbe so neverjetne – prav tako kot zgodbe priljubljenega mladinskega pisatelja Ericha Kästnerja, najboljšega plavalca vseh časov Michaela Phelpsa, avtorja igre Pokémon Satošija Tadžirija in drugih navdihujočih fantov, ki jih boste odkrili v tej izjemni knjigi.
Knjige, kakršna je ta, lahko temeljito spremenijo življenja staršev in njihovih otrok. Vsaka knjiga, ki nam pokaže, da lahko premagamo vse tegobe in predsodke, si dandanes zasluži, da jo prebiramo znova in znova.

Recenzija Bukla

Poleg punc so zdaj tudi fantje dobili še drugo knjige iz uspešne serije za vse tiste, ki si drznejo biti drugačni. Pravijo, da take knjige spreminjajo življenja našim otrokom, da so zgodbe uspešnih posameznikov z različnih področij mladim lahko navdih. Tudi tokrat ne gre samo za slavne in medijsko priznane športnike, pevce, znanstvenike, pisatelje in filozofe, čeprav jih je veliko, med njimi se skrivajo tudi povsem običajni fantje in moški, ki so v odločilnih trenutkih svojega življenja znali narediti prave stvari, ki ob prvi prepreki niso vrgli puške v koruzo, pač pa so samozavestno vzeli svojo prihodnost v svoje roke.

Beti Hlebec, Bukla 149

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...