Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Harry Potter

Svetinje smrti
J. K. Rowling
Harry Potter
37,96 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2008
ISBN 978-961-01-0333-2
Naslov izvirnika Harry Potter And the Deathly Hallows
Leto izdaje izvirnika 2007
Ilustracije Mary GrandPré
Prevod Jakob J. Kenda

Založnik o knjigi

Prihaja sedma, zadnja knjiga o mladem čarovniku Harryju Potterju in njegovih kompanjonih. Vsebina ostaja kljub mnogim ugibanjem in špekulacijam dobro varovana skrivnost in v skladu z načeli prijateljev in zvestih bralcev Harryja Potterja, jo bomo skrbno varovali tudi mi. Izdamo lahko samo, da prinaša mnoge razlage, razplete in številna pojasnila k prigodam ter likom iz preteklih knjig. V tujini je že dosegla nov rekord kot najhitreje prodajana knjiga na svetu. Prvi dan je bilo prodanih kar 15 milijonov izvodov.

Recenzija Bukla

Svetinje smrti pa so sploh predstavljale nov precedens v založništvu. S skrbno varovano vsebino do samega izida, strogimi pogodbenimi zavezami in z do vrelišča razgreto radovednostjo glede usode slavnega čarovnika (ali umre ali preživi) je bil zaključek »sedmerologije« vrhunsko orkestriran. Tudi v Sloveniji so zadnji prevod (ki ga je znova opravil Jakob J.Kenda – prevajalec prvih petih delov, šestega je prevedel B. Gradišnik) spremljale številne promocijske aktivnosti novega založnika Mladinske knjige. Tako nadebudni bralci po vsej Sloveniji že poznajo težko pričakovani zaključek. Na tem mestu ga ne bomo izdali, povejmo le, da Harry, Ron in Hermiona sedmega leta šolanja ne bodo preživeli na Bradavičarki, pač pa se bodo po Dumbledorjevih navodilih podali v zadnjo, največjo in odločilno bitko proti Saj Veste Komu. Ali bodo vsi skupaj našli dovolj moči, da bodo uničili njegovo zlobno magijo, pa preberite sami.

Renate Štrucl

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...