Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Nenavadni primer navadne muhe s slabo karmo

Mateja Mahnič
Nenavadni primer navadne muhe s slabo karmo
27,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Sinji galeb
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-01-5424-2
Knjiga je izšla s finančno podporo JAK RS.
Urejanje Alenka Veler

Tehnične lastnosti
trda vezava
21 x 14,5 cm
360 g
256 strani
Tip knjige
otroško in mladinsko leposlovje
Kategorije
otroško in mladinsko > od 13 let dalje > mladinsko leposlovje
slovensko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Karin je bistra in zvedava punca. Rada gleda filme, pleše in med drugim skrbi za to, da oče, s katerim živita sama, zaužije vsaj minimalno količino zdrave hrane. Oče je po poklicu detektiv in vsak dan spremlja dogajanje v naročnikovem fitnesu. Ko naročnika nekega dne zadene kap v njegovi lastni savni, se izkaže, da to ni nobeno naključje, in razpletati se začne klobčič med seboj povezanih niti, v katere se je nehote in mimogrede zaplete tudi Karin …

Mateja Mahnič (1958) je pravnica, publicistka, tekstopiska, kreativna direktorica, predava predmet oglaševalske akcije ter kreativno pisanje kratkih zgodb in haikujev. Iskriv roman, poln nenavadnih preobratov in dogodivščin neverjetno brihtne Karin je njeno prvo delo za mlade bralke in bralce.

Recenzija Bukla

Karin je bistra deklica, odlična v šoli, karateistka, dobra prijateljica in najboljša hčerka ločenemu zasebnemu detektivu. Njen ati ravnokar sledi mladi ženi bogatega naročnika, ki sumi, da ima njegova žena drugega. Tu so še čedna policistka, trener v fitnesu, odštekana babica, profesorji in sošolci. Zgodba se zaplete, ko Karin opazi, da fant njene sošolke v parku prodaja neke zavojčke, očkov bogati naročnik pa sočasno skoraj umre v čudnem naključju. Sta dogodka kako povezana? Napeta mladinska detektivka odpira številne teme. Opozori na varno ravnanje na družbenih medijih, na nevarnost drog in drugih škodljivih substanc, pa tudi na osebne odnose, ki so lahko uničujoči – ali pa sončno lepi, kot je prebujajoča ljubezen.

Maja Črepinšek, Bukla 151

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...