Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Poslušalka konjev

Linda Crammond
Poslušalka konjev
29,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Skrivnost
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-7048-18-6
Naslov izvirnika The horse listener
Leto izdaje izvirnika 2017
Prevod Tamara Kranjec

Tehnične lastnosti
trda vezava
21,5 x 14,5 cm
470 g
240 strani
Tip knjige
mladinsko leposlovje
Kategorije
otroško in mladinsko > od 13 let dalje > mladinsko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Kiri se globoko razume s Foxyjem, svojim konjem ognjeno rdeče lisičje barve. Med družnim galopiranjem po obali vedno pozabi na vse skrbi. Ko začnejo njenega očeta pestiti finančne nadloge, najde Kiri nekega dne ob svojem prihodu domov prazno stajo, saj je bil oče prisiljen Foxyja prodati tujim ljudem.

S pomočjo nove prijateljice Roxane se vsa obupana poda v iskanje svojega ljubljenca, saj močno hrepeni po njem in bi ga rada zopet pripeljala domov. Toda dekletoma se niti sanja ne, kako nevaren je lahko tak podvig, ali celo srhljiv ...

Recenzija Bukla

Konji so na videz pogumne in neukrotljive živali, a v resnici so lahko nežni in zelo občutljivi sopotniki, saj zaznavajo tudi tiste dražljaje, ki bi jih človek rad prikril. Foxy, ognjeno rdeči štirinožni lepotec, sčasoma postane najboljši prijatelj nežne, a pogumne deklice Kiri, in ko ga je njen oče zaradi finančne stiske primoran prodati, se Kiri sesuje svet. Novi jezdec tudi zaradi svoje okrutnosti nikakor ni primeren za tekmovanje s Foxyjem, zato mora Kiri s pomočjo prijateljice Roxane napeti vse svoje sile, da ga pripelje nazaj na domačo kmetijo. Prisrčna zgodba o pogumu in vztrajnosti je primerna za mlajše bralce, ki imajo radi konje, naravo in tudi druge živali.

Beti Hlebec, Bukla 149

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...