Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Saj veste, da me obožujete

Cecily von Ziegesar
Saj veste, da me obožujete
15,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Opravljivka
Leto izdaje 2007
ISBN 978-961-00-0195-9
Prevod Nataša Grom

Tehnične lastnosti
mehka vezava
20 x 13 cm
289 strani
Tip knjige
otroško in mladinsko leposlovje
Kategorije
otroško in mladinsko > od 13 let dalje > mladinsko leposlovje
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

V prvi knjigi iz zbirke Opravljivka smo spoznali mlade prebivalce Upper East Sida, ki niso najprijaznejši in najsrečnejši ljudje na svetu, vendar poskušajo to nadomestiti s svojo zunanjo podobo, z izbranim okusom in vpadljivim vedenjem. V drugi knjigi, Saj veste, da me obožujete, se pritisk bližajočega se konca srednje šole na dijake vse bolj stopnjuje. Svet ljubosumja, prevar in nepričakovanih dejanj vse bolj gnete glavne junake in iz njih izvablja presenetljive odločitve.

Temnolasa Blair se pripravlja na praznovanje svojega sedemnajstega rojstnega dneva, načrt zanj ima že izdelan. Najbolj si želi ljubezni svojega fanta Nata, s katerim hodita tri leta. Čeprav postaja vse težavnejši in Blair povzroča vedno več preglavic in skrbi, se odloči, da mu bo na rojstni dan podarila svoje devištvo. Konec koncev nihče noči iti na kolidž še nedolžen. A ker je preveč zaposlena sama s sabo, z razgovorom na Yalu in pripravami na materino poroko, ne opazi, da ji stvari vse bolj uhajajo iz rok.

Recenzija Bukla

V zbirki Opravljivka je izšla druga knjiga o najstnikih iz newyorškega Upper East Sida, ki jih od drugih prebivalcev tega planeta loči predvsem to, da so njihovi starši prav grdo premožni. Zdaj se življenja junakov približujejo pomembni prelomnici: po koncu srednje šole se bodo morali odločiti, kje in kaj bodo študirali, pri čemer jih bolj kot to, kaj bi v življenju radi počeli, skrbi, ali jim bo uspelo priti na najelitnejše univerze Vzhodne obale (kar koli drugega bi bilo preprosto preveč sramotno). In poleg tega jih pestijo tudi čisto najstniške težave.

Ana Duša

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...