Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

A te lahko nekaj vprašam?

101 otroško vprašanje o človeku, spolnosti, odnosih (z odgovori brez zadrege!)
Katharina von der Gathen
A te lahko nekaj vprašam?
19,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-01-4319-2
Ilustracije Anke Kuhl
Prevod Alenka Veler
Urejanje Sandra Šukarov

Povej naprej

O knjigi

Kako veš, da si odrasel?

A je treba vedno seksati nag?

Kaj jejo dojenčki v trebuhu?

To so le tri od številnih vprašanj, ki jih otroci pogosto zastavijo odraslim. V tej knjigi je sto in eno resnično otroško zagato zbrala nemška pedagoginja Katharina von der Gathen in jo razsvetlila s kratkimi, razumljivimi in duhovitimi odgovori. Knjiga za vse, ki vedo, da se je mogoče o spolnosti, odnosih, odraščanju in odraslosti pogovarjati iskreno, zabavno in brez zadrege.

Recenzija Bukla

Saj veste, tista vprašanja o spolnosti, ko starši obmolčimo, se med seboj spogledamo, potem pa z očmi uskladimo, kdo bo odgovoril radovednemu otroku. Ilustrirana knjiga A te lahko nekaj vprašam? pa se ne ustavi pri osnovnih vprašanjih, denimo, od kod prihajajo otroci ipd., temveč s svojimi jasnimi in zgoščenimi odgovori posega tudi na bolj humorna (kaj se dela v seksšopu) in tudi zelo kočljiva vprašanja (kaj je posilstvo), na seks in spolnost pa gleda tudi v širšem osebnem (kaj se zgodi, če ti ni do seksa) in družbenem kontekstu (koliko ljudi je že seksalo). Dobrodošla knjiga, ki jo morda velja »po naključju« sem pa tja pustiti kje v bližini otrok, da polistajo po njej.

Samo Rugelj, Bukla 123-124

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...