Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Edina prijateljica

Zlatka Zelenko - kraljica igralnih zmenkov
Kim Kane
Edina prijateljica
15,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Skrivnost
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-6936-92-7
Naslov izvirnika The only friend
Leto izdaje izvirnika 2016
Ilustracije Jon Davis
Prevod Andrea Potočnik

Tehnične lastnosti
trda vezava
20,5 x 13,5 cm
180 g
56 strani
Tip knjige
otroško in mladinsko leposlovje
Kategorije
otroško in mladinsko > od 4 do 8 let

Povej naprej

Založnik o knjigi

»S tabo delim igro preoblačenja, Maja,« rečem. »S tabo delim svojo hišico za punčke. S tabo lahko delim tudi svoji sestri. Ob nekaterih dnevih ti ju lahko kar dam.«

Recenzija Bukla

Zlatka Zelenko je kraljica igralnih zmenkov – druženj s prijateljicami v prostem času. To pomeni, da je bodisi nadarjena za takšna druženja ali pa je tudi sama naredila dovolj napak, da zdaj razume, kaj je za igro dobro in kaj ni. Ima sestrici, eno starejšo in eno mlajšo, v zgodbi Edina prijateljica pa nam pove, kako se je prišla k njej igrat sošolka Maja. Namesto da bi se igrala z njo, se je bolje ujela s starejšo sestro Violeto, zato se je Zlatka na koncu kar tresla od besa, ko sta ji drugi dve, v igri o vilinskih princesah, namenili vlogo krastače. Pa je morala pogoltniti cmok, se zjokati in obrniti svojo težavo v humor, da so se na koncu vse tri sporazumele. V drugi knjigi, Posebna prijateljica, pa Zlatka obišče edinko Ajlo, ki živi v velikem razkošnem domu in ne zna deliti svojih stvari. Zabavni knjigi sta kot nalašč za učenje o tem, kako reševati težave, kadar vzniknejo v igri mlajših deklet.

Žiga Valetič, Bukla 142

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...