Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Babi nima več telefona

Trio Golaznikus, knj. 2
Andrej E. Skubic
Babi nima več telefona
17,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-01-5253-8
Leto izdaje izvirnika 2018
Ilustracije Tanja Komadina

Tehnične lastnosti
trda vezava
64 strani
Tip knjige
otroško in mladinsko leposlovje
Kategorije
otroško in mladinsko > od 4 do 8 let > leposlovje za otroke
slovensko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Liam je dobil nov telefon. Tomaž in Lija sta presenečena, zakaj tako darilo, brez razloga. Ko ga obiščeta na njegovem domu, se čudita, da ima na postelji poleg stare ninice in plišastega lemurja plastično punčko. Začne se zafrkavanje, ampak to je spomin na babico ... Kaj se zgodi, ko se Golazničarji vedejo trapasto in se brez veze skregajo? Na srečo pravi prijateljski trio – Tomaž, Lija in Liam – ve, da vsak od nas potrebuje razumevanje.

Zbirka Trio Golaznikus je zabavna in polna napetih dogodivščin treh prijateljev. Bogatijo jo imenitne ilustracije Tanje Komadina. Namenjena je otrokom od šestega leta dalje. Andrej E. Skubic je avtor več kot desetih knjig za odrasle, prevajalec in dramatik. Za svoja dela je prejel številne nagrade.

Recenzija Bukla

Lija, Liam in Tomaž, bolj znani kot Trio Golaznikus, se znajdejo v novi dogodivščini. Liam dobi svoj prvi pametni telefon in skupno divjanje na igrišču kaj kmalu zamenja ždenje pred mobilnikom. Ko jih igrice začnejo dolgočasiti, si začnejo postavljati »resnejša« vprašanja, na primer, ali lahko po telefonu pokličeš slovenskega predsednika, pa Petra Klepca. In ne boste verjeli – seveda, lahko! Kaj zanimivega se pogovarjajo, na tem mestu seveda ne bomo izdali. Vzporedno z zgodbo, ki majhne otroke nevsiljivo pouči tudi o nekaterih pasteh rabe telefona, pa Skubic s smrtjo Liamove babice načenja tudi temo žalovanja in v takih trenutkih zelo pomembnega prijateljskega razumevanja ter sočutja. Knjigo bogatijo živahne ilustracije Tanje Komadina in je namenjena otrokom od šestega leta starosti.

Kristina Sluga, Bukla 145

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...