Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Čebeljčnjaček

Urška Vinder
Čebeljčnjaček
18,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Skrivnost
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-7048-22-3
Leto izdaje izvirnika 2019
Ilustracije Anja Držanič

Tehnične lastnosti
trda vezava
27,5 x 21,5 cm
330 g
24 strani
Tip knjige
slikanice
Kategorije
otroško in mladinsko > dojenčki in malčki > slikanice
otroško in mladinsko
otroško in mladinsko > od 4 do 8 let > leposlovje za otroke
slovensko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Zgodba o prav posebnem čebeljčnjačku Filipu s svojo hudomušnostjo in igrivostjo spodbuja predšolske otroke k razvoju številnih področij govorno-jezikovnega razvoja. S priporočili opolnomoči starše in vzgojitelje za številne zabavne aktivnosti, ki obogatijo in razširijo vsebino zgodbe ter obenem usmerjajo otroke k razvoju slušne pozornosti in fonološkega zavedanja.

Recenzija Bukla

Filip je … hm – le kako se reče moški obliki čebele? Čebeljko? Čebeljčnik? Morda čebeljčnjaček? Trot? Vse besede iz te besedne družine korenijo v čebel-, le trot, kar je Filip, ne. No, pomembno je, da ni falot. In da je pregovorno priden kot čebela. V priporočilih za starše in vzgojitelje piše, da je slikanica namenjena za igro s črkami, zlogi in besedami za spodbujanje otrokovega fonološ­kega zavedanja in kot izhodišče za slušno razlikovanje besed. Slikanica je nastala v sodelovanju z Anjo Bolarič, profesorico specialne in rehabilitacijske pedagogike – logopedinje. Večstranska slikanica ima poleg estetske tudi uporabno funkcijo, saj pomaga otrokom pri učenju besedišča, slušnega razlikovanja, fonološkega zavedanja. Anja Držanič je slikanico opremila s krasnimi »čebeljimi« ilustracijami.

Sabina Burkeljca, Bukla 152

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...