Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Grozovita hiša

Sally Rippin
Grozovita hiša
11,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Brina Brihta detektivka
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-00-3178-9
Naslov izvirnika Spooky house
Ilustracije Aki Fukuoka
Prevod Darinka Koderman Patačko

Tehnične lastnosti
trda vezava
19,5 x 13 cm
94 strani
Tip knjige
otroške zgodbe v serijah
Kategorije
otroško in mladinsko > od 4 do 8 let > leposlovje za otroke
avstralsko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Brina in prijatelji ustanovijo tajni detektivski klub. Samo eno težavo imajo – nikjer ni nobene uganke, da bi jo razvozlali! Potem pa se Brina spomni na srhljivo hišo na koncu ulice. Od nekdaj jo je že zanimalo, kdo tam prebiva – čarovnica ali duhovi? Detektivski klub bo že izvrtal!

Recenzija Bukla

Odkar je Brina Brihta s svojimi prijatelji ustanovila TDK – tajni detektivski klub – , kar naprej rešuje zapletene primere. Med njimi tudi takšnega, ko se v družbi prijatelja Jana odpravi raziskat, ali v samotni hiši na robu ulice res živi zlobna čarovnica, ki ima s krvjo popackane prste. Brrr, kako grozljivo! Še dobro, da so mladi detektivi vedno kos vsaki situaciji – tako tej, opisani v knjigi Grozovita hiša, kot tistim iz nadaljevalnih prigod, v katerih mora Brinina druščina razvozlati skrivna sporočila, ki jih privedejo do neverjetnih odkritij, razrešiti vprašanje, kdo je sošolki v sendvič vtaknil drevesne liste, in priti na sled drznim tatovom jagod z vrta Mikine mamice. Nova serija knjig o priljubljeni in neustrašni Brini Brihti znova navdušuje – tako s slogom kot s tematikami, primernimi za mlade ljubitelje detektivskih zgodb.

Vesna Sivec Poljanšek; Bukla 129-130

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...