Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Iskrica v glavi – rešitev na dlani

60 ugank
Franc Belčič
Iskrica v glavi – rešitev na dlani

Zaradi različnih vzrokov knjige ni možno kupiti. Za več informacij nas kontaktirajte.

Povej naprej

Založba Celjska Mohorjeva družba, Celjska Mohorjeva družba
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-278-399-0
Leto izdaje izvirnika 2018
Ilustracije Erika Omerzel Vujić
Urejanje Tadeja Petrovčič Jerina

Tehnične lastnosti
trda vezava
27 x 21 cm
430 g
28 strani
Tip knjige
otroško in mladinsko leposlovje
Kategorije
otroško in mladinsko > od 4 do 8 let > leposlovje za otroke
slovensko leposlovje

Založnik o knjigi

Otroška knjiga tokratne Redne zbirke prinaša 60 iskrivih ugank, ki spodbujajo domišljijo, druženje in ustvarjalnost. Uganke, klasično oblikovane v rimah, segajo na različna področja življenja: od narave do igre, od otroškega do živalskega sveta. Ob igrivih celostranskih ilustracijah Erike Omerzel Vujić, ki posamezne uganke povežejo v novo zgodbo, iskanje rešitev ne bo pretežavno – prelahko pa tudi ne! In seveda bodo nadobudneži rešitve lahko preverili ob barvnem ključu na koncu knjige.

O avtorjih

Mag. Franc Belčič (1945) je psiholog in pisatelj. Leta 1972 je diplomiral iz psihologije na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani, 1983 pa magistriral iz organizacijskih ved na Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru. Kot strokovnjak na kadrovskem področju je bil zaposlen v Slovenskih železarnah, Železarni Jesenice ter na Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje. Dobro desetletje je predaval predmet Proces zaposlovanja kadrov na Fakulteti za organizacije vede. Poleg številnih strokovnih prispevkov in del od leta 1979 objavlja tudi literarna dela za otroke in mladino.

Erika Omerzel Vujić (1971) je po končani Srednji šoli za oblikovanje in fotografijo šolanje nadaljevala na Akademiji za likovno umetnost v Ljubljani, kjer je diplomirala leta 1995. Od takrat se ukvarja s slikanjem, v zadnjih letih pa ilustrira revije in knjige za otroke in mladostnike. Njena dela so bila večkrat izbrana za Slovenski bienale ilustracije. Za Celjsko Mohorjevo družbo je ilustrirala delo Mateje Gomboc Na potep v naravo (2016).


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...