Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Mica pri babici

Čarobni cilinder
Andrej Predin
Mica pri babici
19,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Morfem
Leto izdaje 2013
ISBN 978-961-6840-99-6
Leto izdaje izvirnika 2013
Ilustracije Marjan Manček

Tehnične lastnosti
trda vezava
20,5 x 20,5 cm
280 g
34 strani
Tip knjige
otroško in mladinsko leposlovje
Kategorije
otroško in mladinsko > od 4 do 8 let > leposlovje za otroke
slovensko leposlovje

Založnik o knjigi

Mica še kako rada obišče babico v hišici z rumenimi strešniki, čeprav tam ni televizije. Pri babici je drugače kot doma, pred umivalnikom v kopalnici se sme ličiti, dokler se ne prestraši lastne podobe v zrcalu. Če ne mara kosila, lahko preprosto odrine krožnik in se nasiti s čokolado. Tam jo vsak konec tedna čaka razburljiva pustolovščina, najbolje od vsega pa je, da v sosednji hiši živi njen prijatelj Ludvik.

Mica pri babici se odvija v sodobnem svetu, ko so otroci razpeti med tehnološke dosežke, ki ponujajo kratkotrajno zabavo in tradicionalne didaktične pristope, ki zahtevajo znanja in predvsem časa, ki ga imajo starši čedalje manj, kar občuti tudi deklica Mica.

Recenzija Bukla

Vse kaže, da v okviru novega ustvarjalnega tandema, ki ga tvorita legendarni ilustrator Marjan Manček in pisatelj Andrej Predin, nastaja nova zabavna serija za mlade bralce. Glavna premisa je pomanjkanje časastaršev za druženje z otroki. Še dobro, da ima naša junakinja, deklica Mica, prijazno babico, pri kateri lahko preživi kak dan v vikendu in se, tudi brez televizije, brezmejno zabava v družbi prijatelja Ludvika. Ko Mica in Ludvik nekega dne najdeta izgubljeni čarodejev cilinder pride do vsesplošne zmede, ki pa se seveda srečno konča.

Renate Rugelj, Bukla 97-98

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...