Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Moč Erikove domišljije

Skye Byrne
Moč Erikove domišljije
17,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-01-4268-3
Naslov izvirnika The power of Henry's imagination
Leto izdaje izvirnika 2015
Ilustracije Nic George
Prevod Jelena Isak Kres
Urejanje Barbara Zych

Tehnične lastnosti
poltrda vezava
23,5 x 26,5 cm
520 g
40 strani
Tip knjige
slikanice
Kategorije
otroško in mladinsko > od 4 do 8 let > leposlovje za otroke
avstralsko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Skye Byrne in Nic George sta ustvarila brezčasno knjigo v svetovno uspešni zbirki Skrivnost (THE SECRET).

Ko Erik izgubi svojo ljubo igračko, zajčka Robija, dedek nauči Erika uporabljati moč domišljije, da bi našel svojega prijateljčka. In ko Erik začne uporabljati moč svoje domišljije, se začne prava pustolovščina.
Ali bo moč Erikove domišljije lahko pripeljala Robija nazaj k Eriku? Ali pa bo Robi za zmeraj izgubljen? Slikanica Moč Erikove domišljije bo z upodobitvijo prijateljstva med dečkom in njegovo igračo ter ponazoritvijo moči, ki jo ima sposobnost vizualnega predstavljanja, zagotovo takoj postala klasično branje za bralce vseh starosti.

Skye in Nic sta se spoznala kot otroka v svoji domovini Avstraliji; tedaj sta imela komaj osem let in še nista vedela, da bosta nekoč postala prijatelja za vse življenje. Leta 2005 sta oba začela delati za Skrivnost (The Secret), naslednjega leta pa sta se skupaj preselila v Kalifornijo. Tam sta uresničila svoje življenjske sanje o tem, da bi skupaj ustvarjala knjige za otroke: leta 2014 sta ustanovila podjetje Cuppa Cooish in ustvarila svoj prvi naslov: Moč Erikove domišljije.

Recenzija Bukla

Iz serije duhovnih knjig pod znamko Skrivnost prihaja otroška slikanica, ki govori o povezanosti petletnega Erika s svojo priljubljeno igračo, zajčkom Robijem. Ta ima mahedrava srebrnkasta ušesa in prikupen rdeč nos. Nekega dne Erik izgubi Robija in začne se veliko iskanje. Iščejo ga vsi, tudi očka in mamica. Le dedek skrivnostno sedi v naslanjaču, bere svojo priljubljeno knjigo in predlaga fantu, naj se začne igrati, kakor da ga Robi spremlja na vsakem koraku. Če hoče Erik upoštevati dedkov nasvet, mora torej uporabiti vso svojo domišljijo in si predstavljati, kako vsako stvar počne z Robijem ... Zgodbo o navezanosti na priljubljeno igračo ter o moči domišljije je napisala avstralska pisateljica Skye Byrne. Inovativno jo je z risbami in fotografijami opremil njen prijatelj, ilustrator Nic George.

Žiga Valetič, Bukla 123-124

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...