Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Moj dojenček

Cvetka Sokolov
Moj dojenček
24,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Miš
Leto izdaje 2012
ISBN 978-961-272-100-8
Leto izdaje izvirnika 2012
Ilustracije Ana Zavadlav
Urejanje Gaja Kos

Tehnične lastnosti
trda vezava
21,5 x 21,5 cm
500 g
72 strani
Tip knjige
otroško in mladinsko leposlovje
Kategorije
otroško in mladinsko > od 4 do 8 let > leposlovje za otroke
slovensko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Zgodbica opisuje prihod novega družinskega člana (Domi dobi sestrico) in razburljivo življenje z njim. Tako avtorica pri otrocih, ki utegnejo imeti težave s prihodom dojenčka, spodbuja pozitiven odnos do novega družinskega člana, veselo pričakovanje in radovedno čudenje. A to še ni vse – tudi Domijeva prijateljica Barbara dobi bratca Blaža. Drugi del knjige tako pripoveduje Barbara, s čimer avtorica poskrbi, da na svoj račun pridejo tako dečki kot deklice.

Recenzija Bukla

Slikanica s kar dvema zgodbicama v središče postavlja prav poseben dogodek – prihod novega družinskega člana. Tako deček Domen dobi sestrico Neli, njegova prijateljica Barbara pa bratca Blaža. Oba ju pričakata še s toliko večjim veseljem, saj jima iz trebuha prineseta darilo! Čeprav se včasih počutita malo zapostavljena, se njuna žalost kaj hitro razkadi ob vseh mogočih rečeh, ki jih počneta z malima bitjecema. Pomagata pri previjanju, kopanju, se mamicam pridružita na sprehodu, predvsem pa dobro vesta, da dojenčki potrebujejo obilo poljubčkov.

Kristina Sluga, Bukla 88

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...