Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Pametna psička Sonja

Andrej Usačov
Pametna psička Sonja
17,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Deteljica
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-01-5545-4
Naslov izvirnika Umnaja sobačka Sonja
Ilustracije Jevgenij Antonenkov
Prevod Breda Rajar
Urejanje Irena Matko Lukan

Tehnične lastnosti
trda vezava
24,5 x 20 cm
440 g
64 strani
Tip knjige
slikanice
Kategorije
otroško in mladinsko > dojenčki in malčki > slikanice
otroško in mladinsko > od 4 do 8 let > leposlovje za otroke
rusko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Ivan Ivanič je vsak dan odšel v službo, psička Sonja pa je ostala sama v svojem kraljevskem stanovanju številka šestinšestdeset in se zelo dolgočasila. Najbrž so se ji prav zato pripetile zelo zanimive prigode. Kadar je najbolj dolgčas, je vedno treba početi kaj zelo zanimivega. In ko hočemo početi kaj zanimivega, nam zagotovo uspe. In ko nam uspeva početi kaj zanimivega, vedno začnemo razmišljati, kako nam je to uspelo. In ko začnemo razmišljati, zakaj je tako, postajamo pametnejši. In zakaj – tega nihče ne ve. In prav zato je psička Sonja bila zelo pametna psička.

Recenzija Bukla

Prikupna zbirka zgodbic o mali psički Sonji, kraljevski mešanki, ki ima nadvse rada višnjevo marmelado. Njen lastnik Ivan Ivanič vsak dan odide v službo, psička Sonja pa ostane sama. A mali zvedavi psički ni prav nič dolgčas sami v velikem stanovanju, saj jo vsi zakaji in pa potemi, ki se ji nenehno porajajo, vsak dan peljejo novim dogodivščinam naproti. Skupaj z malo radovednico tako spoznamo, da elektrika grize, da sploh ni slabo biti majhen, se učimo brati in spoznamo, kdo je kriv za tako velike luže, ki se sem in tja, najraje po dežju, pojavijo na cestah. Očarljiva zbirka zgodbic v maniri nizozemskega Vihca iz ­Vrhovišnika in Lukca in Lučke Annie M. G. Schmidt, skozi katere bodo vsi mali radovedneži skupaj s prikupno psičko Sonjo dobili odgovore na številne svoje, tako pomembne zakaje.

Ana Kosirnik, Bukla 150

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...