Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Švrk in tat s pasje razstave

Lesley Gibbes
Švrk in tat s pasje razstave
21,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Miš
Zbirka Prigode pasjega policista
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-272-278-4
Naslov izvirnika Fizz and the dog academy rescue
Leto izdaje izvirnika 2016
Ilustracije Stephen Michael King
Prevod Meta Osredkar
Urejanje Ema Karo

Tehnične lastnosti
trda vezava
20,5 x 13,5 cm
200 g
70 strani
Tip knjige
otroško in mladinsko leposlovje
Kategorije
otroško in mladinsko > od 4 do 8 let > leposlovje za otroke
avstralsko leposlovje

Povej naprej

O knjigi

Švrkovo srce pospešeno utripa. Na zadnjih treh pasjih razstavah so ukradli tiaro za zmagovalca, zato mora danes Švrk globoko pod krinko. To bo njegov prvi primer v vlogi tajnega policijskega psa in obeta se prava uganka. Jima bo z Žužo Žur uspelo zalotiti tatu draguljev pri delu?

O zbirki
V avstralski zbirki Prigode pasjega policista so opisane zgodbe, ki jih doživlja psiček, ki na videz za policijskega psa ni prav nič primeren. Ker pa si zelo želi postati policijski pes, z vloženim trudom doseže cilj. Z igrivim ponavljanjem, napetostjo in humorjem, kratkimi poglavji in samosvojimi, otrokom na kožo risanimi ilustracijami so knjige te zbirke primerne za prva samostojna branja mladih bralcev, ki s slikanic prehajajo na prave knjige. Zgodbe o Švrku bodo zagotovo spodbujale otroke k branju.

Recenzija Bukla

V zbirki Prigode pasjega policista spoznavamo prikupnega psička Švrka, ki tokrat lovi tatu s pasje razstave. Švrk je mali pasji kosmatinec, ki ima vse lastnosti velikih: je pameten, spreten, prijazen, občutljiv, trdoživ, ko sledi svojemu cilju, premaga strah pred porazom in se ne pusti ustrahovati. Prepričana sem, da bodo Švrkove dogodivščine navdušile tudi otroke, ki še nimajo ponotranjenega užitka ob branju, saj imajo knjige ravno prav vsega: besed in poglavij, ilustracij, napeto in ne preveč dolgo zgodbo, humor in pozitivno sporočilnost. Knjige iz zbirke so namenjene mladim bralcem na prehodu s slikanic na »prave« knjige, pa seveda vsem drugim, ki imamo radi tople, napete zgodbe s pasjimi prijatelji v glavnih vlogah.

Sabina Burkeljca, Bukla 140

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...