Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Za devetimi drevesi

Tina Arnuš Pupis
Za devetimi drevesi
24,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Miš
Zbirka Miškolinke
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-272-230-2
Leto izdaje izvirnika 2017
Ilustracije Tanja Komadina
Urejanje Gaja Kos

Tehnične lastnosti
trda vezava
21,5 x 15 cm
360 g
93 strani
Tip knjige
otroško in mladinsko leposlovje
Kategorije
otroško in mladinsko > od 4 do 8 let > leposlovje za otroke
otroško in mladinsko > od 9 do 12 let
slovensko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

V zbirki zgodb Za devetimi drevesi bo bralec srečal kopico gozdnih živali (ter tu in tam dečka Srečka), ki si delijo življenjski prostor, tegobe, zagonetke, nasvete, veselje in še kaj. Včasih je med njimi napeto, a na koncu je vedno tako, kot mora biti. Deset živalskih zgodb je povezanih v duhovit prvenec Tine Arnuš Pupis, ki mi piko na i dodajo ilustracije Tanje Komadina.

Recenzija Bukla

Prvenec Tine Arnuš Pupis je topla in duhovita zbirka kratkih zgodb, kjer bralci božamo gozdne živali in srečamo dečka Srečka. Toplina, povezanost z naravo, tudi humor in pravšnja mera kritičnosti, inovativni pristop k živalskim zgodbam, kar je verjetno dokaj težko, kajti živalskih zgodb je že neskončno mnogo. Pisateljičin avtorski prijem je opazen, tipizirane karakterje živali spelje v inovativnost – mladega bralca zaziba v svet gozdne lepote. Takole zaključi z eno izmed zgodb: »Še dolgo v noč sta strmela v nebo, opazovala zvezde in poslušala zgodbe, ki jih pripovedujejo drevesa. Da, prav ste prebrali, drevesa. Kajti le kdor si vzame čas in pozorno prisluhne, bo med šelestenjem zaslišal prijeten šepet. Zajec vam to izkušnjo toplo priporoča.« Tudi jaz vam toplo priporočam prebiranje zgodb Tine Arnuš Pupis, pisateljice, za katero bomo brez dvoma še slišali, predvsem pa upam, brali njene stvaritve.

Sabina Burkeljca; Bukla 129-130

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...