Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Ne liži te knjige*

Idan Ben-Barak
Ne liži te knjige*
21,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Miš
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-272-269-2
Naslov izvirnika Do not lick this book
Leto izdaje izvirnika 2017
Ilustracije Julian Frost
Prevod Ema Karo
Urejanje Ema Karo

Tehnične lastnosti
trda vezava
22 x 22 cm
370 g
32 strani
Tip knjige
otroški in mladinski priročniki
Kategorije
otroško in mladinsko > od 9 do 12 let
naravoslovje > biologija
naravoslovje > medicina
otroško in mladinsko > od 4 do 8 let

O knjigi

Mimi je mikrob. Majhna je. Zelo majhna. Pravzaprav je tako majhna, da jo lahko vidiš samo skozi mikroskop. Ali pa lahko preprosto odpreš knjigo in vzameš Mimi s sabo na pustolovščino v zanimive kraje, ki jih ni še nikoli videla – denimo na zaledenele ledenike tvojih zob ali v zvite in prepletene džungle tvoje majice. Ne liži te knjige je popolna knjiga za tiste, ki si želijo svet pogledati od bliže. In tiste starše, ki svojim najmlajšim namenjajo kakovostni čas in jim skrivnosti sveta, tokrat mikroskopsko majhnega, razkrivajo prek knjig.

Genialno preprosta, zabavna in interaktivna slikanica, ki hkrati otrokom predstavi čuden, neviden svet mikrobov, ki jih obkroža, staršem pa ponuja možnost pravega načina komuniciranja z njihovimi najmlajšimi. Ne na pedagoški način, ampak na igrivega. Ne liži te knjige je zabaven in simpatičen uvod v svet mikroorganizmov. Zgovorni mikrobi, s katerimi se srečamo v knjigi, so očarljivi in navihani ter bodo pripravili otroke, da bodo dvakrat pomislili, preden bodo kaj polizali.

Recenzija Bukla

Kot opozori naslov slikanice, te knjige res ni pametno lizati. Polna je tako majhnih mikrobov, da so prostemu očesu nevidni, pa tudi štirje dovolj veliki se najdejo, z Mimi na čelu, ki je kolovodja tega uvoda v svet mikrobov. S pisanimi prijatelji bo nadobudnemu bralcu pokazala, kje se mikrobi skrivajo na naših zobeh, oblačilih, pa tudi v popku! Če pogledamo čisto blizu, vidimo, da so mikrobi res povsod. Interaktivno in zelo poučno!

Vanja Jazbec, Bukla 136

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...