Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Novi mali človeček

Lauren Child
Novi mali človeček
16,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Morfem
Leto izdaje 2014
ISBN 978-961-6933-44-5

Tehnične lastnosti
trda vezava
28 x 26 cm
480 g
25 strani
Tip knjige
slikanice
Kategorije
otroško in mladinsko > od 4 do 8 let

Povej naprej

Založnik o knjigi

Elmore Green je svoje življenje začel kot edinec tako kot mnogi otroci. Imel je sobo samo zase in vse v njej je bilo njegovo. A potem se je nekega dne vse spremenilo.

Recenzija Bukla

Lauren Child, avtorica, ki je zaslužna za slikanice in risanke s Čarlijem in Lolo, je v enakem risarskem slogu zasnovala knjigo o tem, kako je, ko dobiš mlajšega bratca oz. sestrico. Elmore Greene je svoje življenje začel kot edinec, imel je svojo sobo in vse je bilo tako, kot je določil sam. Toda nekega dne se je družina razširila z »novim malim človekom« in naenkrat se je vsa pozornost preusmerila od Elmorjevega odraščanja k dojenčku. Dojenček se ni znal igrati in le malo stvari je razumel, zato si Elmer z njim ni mogel dosti pomagati. Toda neke noči, ko so Elmora tlačile more, je mali Albert prišel k njemu in ga uspešno potolažil. Bolj ko sta fanta rasla, bolje sta se razumela …

Žiga Valetič, Bukla 112-113

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...