Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Drobtine iz mišje doline

Anja Štefan
Drobtine iz mišje doline
17,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Velike slikanice
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-01-4991-0
Ilustracije Alenka Sottler
Urejanje Irena Matko Lukan

Tehnične lastnosti
trda vezava
24 x 24 cm
450 g
32 strani
Tip knjige
slikanice
Kategorije
otroško in mladinsko > od 4 do 8 let > pesmice, uganke in pregovori
otroško in mladinsko > dojenčki in malčki > slikanice
slovensko leposlovje

Povej naprej

O knjigi

Alenka Sottler je ena naših najbolj priznanih in nagrajevanih slikark in ilustratork (prejela je tudi mnogo mednarodnih nagrad – denimo zlato medaljo Združenja ilustratorjev v New Yorku). Za antologijo Svet je kakor ringaraja je Anja Štefan, pesnica, pisateljica in pripovedovalka, napisala nekaj pesmi o miškah. Alenka Sottler pa jih je enkratno upodobila.

Recenzija Bukla

V antologiji Svet je kakor ringaraja je Anja Štefan zbrala pisan nabor pesmic, pravljic in ugank, nekatere izmed teh pa je posvetila miškam in njihovim dogodivščinam. Te male zgodbice je mojstrsko upodobila Alenka Sottler, zdaj pa so vse zbrane na enem mestu, v ljubki slikanici Drobtine iz mišje doline. Sottlerjeva je za slikanico izbrala tehniko prstnih odtisov, s katero je ujela navihanost malih mišk, ki se bodo bralcem prikupile na prvi pogled. Alenki Sottler, sicer eni izmed naših najbolj priznanih slikark in ilustratork (prejela je mnogo mednarodnih nagrad, med drugimi zlato medaljo Združenja ilustratorjev v New Yorku in nagrado bienala evropske ilustracije na Japonskem), se lahko pridružite na letošnjem knjiž nem sejmu, kjer bo skupaj z avtorico predstavila nagajiv mišji svet.

Vanja Jazbec, Bukla 138-139

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...