Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Uspavanke

Uspavanke
21,40 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2011
ISBN 978-961-01-1714-8
Leto izdaje izvirnika 2011
Ilustracije Jelka Reichman
Izbor Metka Pušenjak
Urejanje Metka Pušenjak

Povej naprej

Založnik o knjigi

Knjiga uspavank z zgoščenko za male in velike "smrčaje" prinaša najlepše pesmice za drobna ušesa in zaspane otroške glavice popelje v mirno spanje.

 

Pojte svojemu otroku uspavanke. S petjem ali s poslušanjem pesmice na CD-ju ga zazibate v blažen spanec. In detece vaše bo nežno zaspalo in sanjalo o samih lepih stvareh. Zrasel bo v zdravo, ljubezni polno odraslo osebo in  znal se bo spopasti z izzivi tega sveta.


Knjiga uspavank z zgoščenko za male in velike »smrčaje« prinaša najlepše pesmice z notnimi zapisi za drobna ušesa. Zaspane otroške glavice pa popelje v mirno spanje.


Spančkaj mi, detece, blaženo spi,
palček zaspanček zapira oči.

Recenzija Bukla

Razsežnosti glasbe in njen vpliv na zdravo odraščanje dojenčkov in otrok so bili že večkrat dokazani, še posebej dobrodejni pa so pomirjevalni učinki prepevanja pred spanjem. Da se uspavanke ne končajo pri »aja-tutaja«, ampak lahko nosijo tudi globoka in iskrena sporočila, so dokazali že številni naši pesniki, tokrat pa uspavalne rime dopolnjujejo še čudovite ilustracije in zgoščenka s pesmicami, ki bo olajšala učenje ali občasno nadomestila mamin glas. »Ulica spi, nikogar več ni, tiho, potiho zaprimo oči.«

Renate Rugelj, Bukla 72-73

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...