Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Človeško telo

Zbirka dejstev
Človeško telo
9,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-00-3827-6
Naslov izvirnika My human body fact pack
Leto izdaje izvirnika 2017
Prevod Marko Bogataj

Tehnične lastnosti
trda vezava
23,5 x 24 cm
400 g
48 strani
Tip knjige
otroški in mladinski priročniki
Kategorije
otroško in mladinsko > od 4 do 8 let > poučne knjige
naravoslovje > medicina

Povej naprej

Založnik o knjigi

Zakaj mežikaš? Kako delujejo tvoji možgani? Kaj se zgodi, kadar kihneš? Podatke poišči v tej čudoviti zbirki podatkov, v kateri je polno neverjetnih stvari, ki jih lahko izveš o človeškem telesu.

Na teh straneh lahko veliko odkriješ, od velikanskega, več kot pol metra visokega okostnjaka do več kot 100 mega nalepk.

Recenzija Bukla

(Skupen opis za knjigi Človeško telo in Vesolje.)

Človeško telo in vesolje sta temi, ki slej kot prej premamita male nadobudneže. Temu primerno bosta izbrani poučni knjigi, zasnovani kot zbirki zanimivih dejstev, kratko in jedrnato odgovorili na vsa otrokova vprašanja; prva bo pojasnila, kako nastane življenje in kako se telo spreminja do starosti, kako so grajene naše kosti, mišice, žilni in živčni sistem, zakaj mežikamo in kako okušamo, kaj so bakterije in kaj so cepiva … Za lažjo predstavo je knjigi dodan več kot pol metra visok model okostnjaka in številne nalepke, s katerimi lahko otrok utrdi pridobljeno znanje. Tudi druga knjiga je opremljena z nalepkami in modelom, v tem primeru si lahko otrok popestri branje z izdelavo rakete sojuz. Skupaj z njo se lahko odpravi skozi galaksijo, razišče naše Osončje, spozna zgodovino raziskovanja vesolja, vse od psičke Lajke, prve potnice v vesolje, do danes. Interaktivno in poučno!

Vanja Jazbec, Bukla 146

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...