Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Knjiga odkritij z Bernijem in Benom

Oldřich Růžička
Knjiga odkritij z Bernijem in Benom
24,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Morfemplus
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-6988-66-7
Ilustracije Zuzana Kurucová, ... [et al.]
Prevod Mojca Žnidaršič

Tehnične lastnosti
trda vezava
29 x 22 cm
470 g
34 strani
Tip knjige
otroški in mladinski priročniki
Kategorije
otroško in mladinsko > od 4 do 8 let > poučne knjige

Povej naprej

O knjigi

Glavna junaka knjige sta nenavadna mala popotnika skozi čas. Knjiga je zabaven vir osnovnih podatkov o najpomembnejših odkritjih, dogodkih in spomenikih na svetu. Razdeljena je na osem poglavij, vsako je posvečeno drugačni temi. Mali Berni in njegov zvesti pes Ben te bosta popeljala nazaj v zgodovino, da boš lahko s Krištofom Kolumbom odkrival ameriško celino, potoval po Kitajski z Markom Polom ali z Roaldom Amundsenom odkrival južni tečaj. Odpravil se boš tudi v vesolje, proučeval piramide v Egiptu ali sedem čudes starodavnega sveta.

Recenzija Bukla

(Skupen opis za knjigi Knjiga odkritij in Potovanje po mestih.)

Deček Berni in njegov pes Ben sta nerazdružljiva, predvsem pa nenasitna raziskovalca in popotnika. V dveh knjigah, ki sta jih zapisala, sta se odpravila raziskovat mesta in odkrivat velike svetovne skrivnosti. Pošiljata nam razgled nice in pojasnjujeta, kaj vse bi tudi mi lahko našli v Parizu, Sydneyju, Alžiru, Barceloni, Moskvi, Pekingu, na Dunaju in v Krakovu …, pa smo s tem našteli šele nekaj uvodnih poti. Berni in Ben tudi pri odkritjih ne skoparita z informacijami in napotki, čeprav so ta malce bolj skrivnostna in eksotična, saj jih je že na Kitajskem kolikor hočeš. Da ne govorimo vesolju. Potujeta v starodavni Egipt in na Južni tečaj, znamenitih sedem čudes sveta pa nam opišeta mimogrede, skoraj z levo roko. Da bo raziskovanje sveta slikovito in zabavno.

Žiga Valetič, Bukla 140

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...