Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Moje prvo zeleno berilo

Kata Laštro
Moje prvo zeleno berilo

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Povej naprej

Založba Narava
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-7031-26-3
Leto izdaje izvirnika 2019
Ilustracije Katja Talajić

Tehnične lastnosti
mehka vezava
25 x 21 cm
250 g
40 strani
Tip knjige
otroški in mladinski priročniki
Kategorije
otroško in mladinsko > od 4 do 8 let > poučne knjige

Založnik o knjigi

Moje prvo zeleno berilo je posebna knjiga, ki je v celoti povezana z rastlinami, zelišči, naravo in s črkami naše abecede. Namenjena je malim in velikim otrokom ter tistim, ki so otroci po srcu. Knjiga ponuja učenje črk abecede ob spoznavanju rastlinskega sveta in možnost, da postanemo pismeni za življenje.

Berila, čitanke, bukvarji, abecedariji, abecednice, začetnice so najbolj brane in najpogosteje natisnjene knjige na svetu. Berejo jih ljudje na vseh celinah na Zemlji. Ob njih se otroci, pa tudi odrasli, učijo prvih pojmov, povečini povzeti h iz materialnega sveta. So posebne začetnice, ki imajo možnost, da postanejo in ostanejo v spominu vsakogar med nami, kot nekaj najlepšega, kar se nam zgodi.

Vsaka takšna knjiga je zgodba zase. Enkratna in neponovljiva. Zgodba, ki vpliva na vsakega posameznika posebej in tudi na družbo.

Ob branju teh knjig bralci vstopajo v območje pismenosti. Korak za korakom. Biti pismen pomeni biti funkcionalen v tem materialnem svetu in biti bogat, na prav poseben način. Abeceda je po vsem svetu uveljavljen način za enostavno obvladovanje funkcionalne pismenosti. Črka A je v večini teh knjig v povezavi z avtom, črka B z balonom, črka C s copatom ali s kakšno drugo uporabno stvarjo.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...