Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Postani znanstvenik

Cath Ard
Postani znanstvenik
6,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-00-3990-7
Naslov izvirnika Scientist in training
Leto izdaje izvirnika 2018
Ilustracije Sarah Lawrence
Prevod Slavica Jesenovec Petrović, Borut Petrović Jesenovec
Urejanje Mojca Benedičič

Tehnične lastnosti
trda vezava
26,5 x 21,5 cm
380 g
48 strani
Tip knjige
otroški in mladinski priročniki
Kategorije
otroško in mladinsko > od 4 do 8 let > poučne knjige

Povej naprej

Založnik o knjigi

Knjiga Postani znanstvenik je polna jedrnatih informacij in te bo poučila o letnih časih, silah, življenjskih ciklih in še veliko več.

Z izvajanjem preprostih nalog v vznemirljivem laboratoriju boš pridobil prave, konkretno izkušnje.

Postani … je čudovita nova serija, ki spodbuja otroke, da se začnejo živo zanimati za naravoslovne predmete in z njimi povezane privlačne poklice. Otroci lahko izvedo več o praktičnih spretnostih in znanjih, ki so potrebna, da bi opravljali enega izmed teh osupljivih poklicev, od znanstvenika do astronavta.

Recenzija Bukla

(Opis za knjigi Postani znanstvenik in Postani astronavt.)

Sveže prevedeni slikanici sta del poučne serije Postani, ki sta jo avtorici zasnovali z namenom, da bo otrokom približala različne poklice, predvsem tiste naravoslovnih smeri. Za zdaj lahko v prevodu beremo o astronavtih in znanstvenikih, čakamo pa še na slikanico o zdravnikih, programerjih, veterinarjih in mnogo drugih. Vsi so zasnovani kot priročniki, v katerih nadobudni bralci izvedo več o praktičnih spretnostih in znanjih, ki so potrebna, da bi opravljali enega izmed teh osupljivih poklicev. Za znanstvenika je potreben širok spekter znanja o zemlji, fosilih, letnih časih, kroženju vode in vremenu, rastlinah in živalih, (nevidnih) silah, zvoku, svetlobi, medtem ko se mora astronavt poučiti o vesolju, našem osončju in planetih, mednarodnih vesoljskih postajah ter življenju v vesolju. Priročnika sta zasnovana interaktivno, saj poleg teorije vključujeta tudi prakso; najdemo lahko vprašalnike in kup navodil za različne naloge in poskuse. Poučno in zabavno hkrati.

Vanja Jazbec, Bukla 149

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...