Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Lipko in KošoRok

Primož Suhodolčan
Lipko in KošoRok
16,95 €

Zaradi različnih vzrokov pri nas te knjige ne morete kupiti. Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba DZS
Leto izdaje 2013
ISBN 978-961-02-0501-2
Leto izdaje izvirnika 2013
Ilustracije Gorazd Vahen
Urejanje Andreja Kavčič

Tehnične lastnosti
trda vezava
28 x 21 cm
370 g
28 strani
Tip knjige
slikanice
Kategorije
otroško in mladinsko > od 9 do 12 let
otroško in mladinsko > od 4 do 8 let
slovensko leposlovje

Založnik o knjigi

Čudovita slikanica o prijateljstvu in športu!

Slikanica Lipko in KošoRok, izpod peresa priljubljenega avtorja mladinskih knjig, Primoža Suhodolčana in z ilustracijami Gorazda Vahna, mlade bralce nagovarja z zgodbo o odraščanju, poudarja pomen prijateljstva, vzpodbuja športni duh in opozarja na pomen sožitja z naravo.

Zgodba bo zagotovo navdušila staro in mlado, še posebej pa najmlajše športne navdušence, raziskovalce in ljubitelje narave. Spremljala jih bo ob navijanju za naše košarkarske junake in ob lastnih športnih uspehih.

Slikanica je zmagovalna zgodba razpisa Pravljica o Lipku, ki ga je Društvo slovenskih založnikov izpeljalo v sodelovanju z Javno agencijo za knjigo RS in EuroBasketom 2013.

Recenzija Bukla

Avtor, ki že dolga leta iz srca piše knjige za otroke, se je odlično odrezal tudi v najnovejši športno obarvani pripovedki (ilustracije so delo Gorazda Vahna) Lipko in KošoRok, ki je izšla v okviru povezovanja knjige in Evropskega prvenstva v košarki. Osamljeni deček Rok si bolj kot vse želi z nekom igrati košarko, a kaj ko še ni zrasel dovolj visoko, da bi ga prijatelji vzeli v svojo družbo. Nekega večera se mu na igrišču nepričakovano pridruži simpatično košato drevo, ki nosi športni dres in igra košarko. Skupaj se podata veliki dogodivščini naproti.

Renate Rugelj, Bukla 93

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...