Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Navihano učenje

25 idej za lažje in učinkovitejše učenje
Alja Furlan
Navihano učenje
12,99 € 12,99 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa v vrednosti 0,39 € se prijavite ali registrirajte
Rok dobave 2-5 delovnih dni, na zalogi pri dobavitelju

Povej naprej

Založba Didakta
Leto izdaje 2014
ISBN 978-961-261-335-8
Ilustracije Karin Berce

Tehnične lastnosti
trda vezava
24 x 16 cm
320 g
56 strani
Tip knjige
otroški in mladinski priročniki
Kategorije
otroško in mladinsko > od 9 do 12 let > priročniki

Založnik o knjigi

Ta zabavna in barvita knjiga ponuja veliko igrivih in nevsiljivih idej za zmanjševanje odpora do učenja, preproste, vendar učinkovite prijeme, spodbuja domišljijo in vnaša dobro voljo v odnos učenec - učna snov ter tudi v trikotnik otrok - starš - učitelj.

Razveselila bo tako otroke, ki radovedno in s pričakovanji vstopajo v hram učenosti, kot tudi njihove starše in učitelje. Tako različni, kot so naši »navihančki«, tako različne pristope in načine učenja potrebujejo. Nihče pa ne potrebuje strahu, solz razočaranja in nemoči; kaj šele puške v koruzi. Ko pridejo preizkušnje, se je z njimi treba soočiti. To in še kaj več sporočajo nasmejani obrazki v knjigi, ki otrokom pomagajo odkrivati njihove darove in jih spodbujajo k srkanju novega znanja.

Nasveti za lažje učenje so v verzih, ker gredo na ta način hitreje v uho, čeprav se je treba potruditi razvozlati sporočilo. To ima za male možgančke podobne značilnosti kot reševanje ugank in jih obenem trenira, otroku pa je pogovor okrog pesmic vedno izziv. Prepričana sem, da boste ob interpretaciji našli še čisto svoje, izvirne in vam na kožo pisane ideje za lažje in učinkovitejše učenje.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...