Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Saj smo punce

Z nasveti 15 slovenskih strokovnjakinj
Petra Arula
Saj smo punce
19,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Tehniška založba Slovenije
Leto izdaje 2012
ISBN 978-961-251-357-3
Leto izdaje izvirnika 2012
Ilustracije Mojca Krajnc
Urejanje Petra Fröhlich

Tehnične lastnosti
mehka vezava
20,5 x 17 cm
390 g
152 strani
Tip knjige
otroški in mladinski priročniki
Kategorije
otroško in mladinsko > od 9 do 12 let > priročniki

Povej naprej

Založnik o knjigi

Na vse, kar zanima punce (in njihove mame), je spretno, s pomočjo 15 slovenskih strokovnjakinj z vseh področij, odgovorila priznana novinarka Petra Arula, da so Punce že na prvi pogled všeč prav vsaki punci, pa je poskrbela ilustratorka Mojca Krajnc.

"Simpatično, prikupno, iskreno in končno povedano na glas. So bile prve besede, ki sem jih lahko povedala o knjigici Saj smo punce. Vprašanja na katera mlada dekleta nimajo odgovorov in jim morda starši ne znajo odgovoriti, so sedaj našla odgovore. Drage bralke, vedno poslušajte sebe, zaupajte vase in se zavedajte, da kreiramo s svojimi mislimi in občutki. Bolj ko boste verjele v svoj sanje, bolj bodo sanje verjele v vas. In še nekaj pomembnega – vse je možno. Ko verjamemo in zaupamo, se vse zloži v čarobno zgodbo. Naj vas knjiga pred vami opogumi, da boste sledile sebi in svojim sanjam." (Maja Debelak)

Recenzija Bukla

Enkrat po desetem letu se za dekleta začnejo tako čustvene kot telesne spremembe, spremenijo se njihovi odnosi s starši, prijateljicami, učitelji in fanti. Dobro je, da se imajo punce takrat kam zateči. V trendovsko ilustriranem priročniku (ki ima tudi pripadajočo šolsko beležko To je moje leto in v njej koledar, urnik, redovalnico, prostor za dejavnosti itn.) so zbrani nasveti o zdravem prehranjevanju, higieni, gibanju, uporabi nedrčkov, ličil, primernih pričeskah, ravnanju z denarjem, odgovornosti do okolja in še marsikaj, kar zanima odraščajoče punce. Avtorica in sodelujoče strokovnjakinje s svojimi prispevki sporočajo: »Punce, v redu ste take, kot ste!«

Renate Rugelj, Bukla 86-87

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...