Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Dragi Zaza

Christina Kilbourne
Dragi Zaza
22,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Miš
Zbirka Z(o)renja
Leto izdaje 2008
ISBN 978-961-6630-59-7
Prevod Alenka Perger

Povej naprej

Založnik o knjigi

Saskia se veseli poletnih počitnic, ki jih bo preživela pri teti in stricu – predvsem zaradi bratranca Simona. A videti je, da je z njim nekaj narobe –
odkar je dobil novo posteljo, ima ponoči hude more, v katerih ga obiskuje čudno bitje, ki se zdi Simonu poosebljenje čistega zla. Starša ga tolažita, da so sanje pač sanje, a ko se more kar nočejo nehati, se v zgodbo vmeša stara gospa, ki je na svetu že precej dalje, kot si kdor koli izmed njih sploh lahko predstavlja. Avtor je večkrat nagrajeni irski pisatelj. 

Recenzija Bukla

Roman kanadske pisateljice je zgrajen v obliki realističnih dnevniških zapisov dvanajstletne Max, ki se spopada z izginotjem svoje najboljše prijateljice Leah. Dekleti radi čas preživljata pred računalnikom in prek spleta spoznavata nove ljudi. Nekega dne Leah izgine. Max je obupana in prestrašena, ne more spati in ima probleme v šoli, predvsem pa si želi Leahine vrnitve. Policija sumi, da je za Leahino izginutje kriv moški, s katerim sta si dekleti dopisovali. Ko Leah najdejo mrtvo, detektiv Lucas prosi Max za pomoč pri iskanju zločinca.

Majda Peklaj

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...