Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Dovolj imam tega, da sem zguba

Samo Zguba, knj. 3
Jim Smith
Dovolj imam tega, da sem zguba
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-00-4091-0
Naslov izvirnika I am so over being a loser
Leto izdaje izvirnika 2013
Prevod Ida Sternad

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
240 strani
Tip knjige
otroško in mladinsko leposlovje
Kategorije
otroško in mladinsko > od 9 do 12 let > zgodbe v serijah
britansko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Moja mama mi dela že dovolj sramote s tem, da je moja mama, ampak odkar je zmagala na trapastem tekmovanju Šparkovih supermarketov, je samo še hujše.

Recenzija Bukla

V tretji knjigi začne Samu že globoko presedati to, da se piše Zguba in da mu včasih rečejo kar »zgubaroid«, čeprav se ves čas dela »kil« na milijonto potenco. Najprej se spravi na mamo oziroma na sram, ki ga doživlja zaradi njene slave, saj nastopa kot manekenka za veletrgovinsko verigo. Potem se vrstijo poljubne šolske peripetije in spet zoprni obiski Mogdenskega nakupovalnega središča z mamo … V raztreščeni zgodbi, ki jo povezuje avtorjeva sijajna jezikovna telovadba, se znajdejo številni stari in nekateri novi čudaški junaki in junakinje: Nadica Ferkenverken, katere smrklji prav tako nosijo očala, pa učiteljica Pevec, ki je vsestranska gusarka, papagaj Hupi, ki je najbolj kil hišni ljubljenček, učitelj Kos z novimi brki, sošolec Gaber Nadutič, ki ima podobno pomenljiv priimek kot Samo, Bojan, ki peče in prodaja burgerje, drugi sošolec Anton, ki ureja časopis po imenu Dnevnikakec, in seveda mali sprem­ljevalec Polžokak, za katerim pa se nekega dne žal izgubi sled … Burno bo!

Žiga Valetič, Bukla 149

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...