Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Frank Einstein in hiperevolution

Serija Frank Einstein, knj. 4
Jon Scieszka
Frank Einstein in hiperevolution
19,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Grlica
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-244-310-8
Naslov izvirnika Frank Einstein and the evoblaster belt
Leto izdaje izvirnika 2016
Ilustracije Brian Biggs
Prevod Vojko Šinigoj

Tehnične lastnosti
trda vezava
21 x 14,5 cm
310 g
195 strani
Tip knjige
otroško in mladinsko leposlovje
Kategorije
otroško in mladinsko > od 9 do 12 let > zgodbe v serijah
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Kaj je bilo prej, kura ali jajce? Če vprašate Franka, je odgovor na dlani: ne kura, ne jajce, ampak – dinozaver. Pa kakšen! Prava neusmiljena, dolgozoba pošast. In to med vevericami, metulji in drugimi prikupnimi prebivalci Darwinovega naravnega parka nedaleč od Midvilla. Kaj vraga se dogaja? Je res mogoče, da v gozdu straši? Se po temačnih soteskah res potika Big Foot? In kdaj je sredi bujnega zelenja zrasla visoka črna ograja? Vse je tako čudno, tako nenavadno, tako – nenaravno! Še mali progasti mačkon ni to, kar naj bi bil ... Nekaj pa je več kot očitno: položaj je malone brezupen! 

Recenzija Bukla

Založba Grlica je nanizala še četrti prevod uspešne serije o genialnem otroku Franku Einsteinu, ki v družbi robotov Klinka in Klanka raziskuje svet znanosti, razvija nove robote, vmes tudi kakšno zakuha, predvsem pa se zabava. V prvem delu je razvijal antisnovni motor, v drugem električni prst, v tretjem se je posvetil NevroBlisku, zdaj pa je na tapeti prav posebna pogruntavščina, ki lahko človeka spremeni v katerokoli žival. Kot že prejšnja je tudi najnovejše prevedeno delo bralna poslastica, polna humorja in poučnih znanstvenih namigov, ki se je bodo razveselili ljubitelji radovednega Franka.

Vanja Jazbec, Bukla 150

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...