Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Misija princesa

Čebelja četa, knj. 3
Cat Le Blanc
Misija princesa
11,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Čebelja četa
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-00-4284-6
Naslov izvirnika Missione principessa
Podnaslov izvirnika Berry Bees 3
Leto izdaje izvirnika 2018
Ilustracije Giuseppe Di Maio, Arianna Florean
Prevod Petra Berlot Kužner
Urejanje Branka Fišer

Založnik o knjigi

BARBI, LOLA in JASMIN se odpravijo na NOVO MISIJO, tokrat V RIM, kjer se bo vsak čas začelo vrhunsko srečanje voditeljev držav. Dogodka se bosta udeležila tudi kralj Jurij III. Velegorski in njegova uporniška in svojeglava hčerka, princesa ALEKSANDRA MARIJA APOLONIJA, ki rana rine v težave. Naloga Čebelje čete se tokrat zdi manj zahtevna: princeso bodo morale le obvarovati pred samo seboj … A nihče ne ve, da proti mladi Aleksandri kuje zaroto SKRITI SOVRAŽNIK, ki je pripravljen vstopiti v akcijo prav v času vrhunskega srečanja …

Recenzija Bukla

V tretjem delu Čebelje čete mlade junakinje pod krinko dobijo novo misijo. Agencija Čia jih pošilja varovati princeso, ki se zelo rada izmuzne očetu. Mlade bralce bodo navdušile njihove super tehnološke pripravice, ki jih prejmejo za nalogo. Borovnica dobi izpisni fotoaparat, ki ljudem bere z ustnic, Jagoda plezalne slušalke, s katerimi lahko pleza po vsakršni površini, Malina pa nadzorno beležnico, ki se lahko poveže z nadzornimi sistemi. Napravice jim bodo v veliko pomoč, ko jim princesa ne samo pobegne, ampak jo tudi ugrabijo.

Urška Bračko, Bukla 151

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...