Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Napačna nota

Gordon Korman
Napačna nota
11,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Videotop
Zbirka The 39 Clues
Leto izdaje 2011
ISBN 978-961-6863-02-5
Naslov izvirnika One False Note
Leto izdaje izvirnika 2008
Prevod Nives Skamlič
Urejanje Barbara Banović

Tehnične lastnosti
mehka vezava
20 x 13 cm
160 g
170 strani
Tip knjige
otroške zgodbe v serijah
Kategorije
otroško in mladinsko > od 9 do 12 let > zgodbe v serijah
kanadsko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Začela se je tekma za 39 sledi, ki varujejo velikansko moč. Štirijanstletna Amy Cahill in njen mlajši brat Dan sta presenečena, saj se naenkrat izkaže, da sta pri iskanju med vodilnimi. Iskanje ju popelje na Dunaj, kjer najdeta kodiran Mozartov notni zapis, ki je ključ do naslednje sledi. Amy in Danu sledi skupina moči željnih sorodnikov, zato nista prepričana, ali gresta zmagi nasproti ali pa naravnost v smrtonosno past.
Sledi v drugi knjigi vodijo na: Dunaj, Salzburg in Benetke.

Recenzija Bukla

V seriji The 39 Clues sledimo mogočni družini Cahill, kjer sorodniki med seboj neusmiljeno obračunavajo, da bi si zagotovili čim večji kos dediščine bogate pokojne babice Grace Cahill. Na voljo imajo dve možnosti – lahko vzamejo vsak en milijon dolarjev in so s tem poplačani, lahko pa se priključijo igri, kjer bodo s pomočjo devetintridesetih namigov iskali cilj, ki naj bi jih naredil za najmogočnejše ljudi na svetu. Tekmovalnih skupin je mnogo, zmaga pa seveda lahko le ena. Med njimi sta Amy in Dan, siroti, ki živita pri stari teti. Kljub temu da sta precej revna, se odpovesta milijonoma in se odločita, da se pridružita igri. Sledi ju bodo vodile vse od Bostona in Pariza do Dunaja in Benetk in še naprej, ob tem pa jima bodo pohlepni sorodniki skušali čim bolj otežiti potovanje. Serijo pišejo različni avtorji, šteje pa že enajst knjig.

Jure Preglau

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...