Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Operacija Zlata ovratnica

Čebelja četa, knj. 2
Cat Le Blanc
Operacija Zlata ovratnica
11,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-00-4222-8
Ilustracije Giuseppe Di Maio, Arianna Florean
Prevod Petra Berlot Kužner
Urejanje Branka Fišer

Povej naprej

Založnik o knjigi

ZA ČEBELJO ČETO NI NIČ NEMOGOČE!

Kakšna je povezava med skrivnostnim milijonarjem, slavno zločinko, nadvse diskretnim majordom in organizacijo za pomoč zapuščenim živalim? To bo razkrila nova MISIJA, ki jo je gospodična Čebela zaupala svojim mladim in obetavnim vohunkam. BARBI, LOLA in JASMIN bodo pod krinko prostovoljk v zavetišču za zapuščene mladičke bajno bogatega van der Strudla v Amsterdamu razkrile SUMLJIVO … in zelo sijajno SKRIVNOST!

Recenzija Bukla

Tri prijateljice, Barbi, Lolo in Jasmin, smo kot mlade in obetavne pripadnice Čebelje čete spoznali že v prvi knjigi, ko so morale razkrinkati skrivnostnega saboterja, ki je ogrožal prestižno lepot­no tekmovanje. V drugem delu serije bodo junakinje, preobražene v tajne agentke pod krinko prostovoljk, v zavetišču za zapuščene mladičke poskušale razkriti nečedne posle milijonarja in slavne zločinke, ki izkoriščata dobrodelno organizacijo. Mladi bralci se bodo naučili nekaj sijajnih vohunskih trikov, razvozlavanja tajnih šifer, na koncu pa lahko rešijo tudi kviz in ugotovijo, kateri je njihov šesti čut.

Beti Hlebec, Bukla 150

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...