Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Šola magičnih živali

Odhod!
Margit Auer
Šola magičnih živali
16,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Grlica
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-244-311-5
Naslov izvirnika Die Schule der magischen Tiere. Abgefahren!
Leto izdaje izvirnika 2014
Ilustracije Nina Dulleck
Prevod Aleksandra Ardalić
Urejanje Janja Remškar

Tehnične lastnosti
trda vezava
21,5 x 15 cm
330 g
181 strani
Tip knjige
otroško in mladinsko leposlovje
Kategorije
otroško in mladinsko > od 9 do 12 let > zgodbe v serijah
nemško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Nekateri otroci že imajo čarobne živali, s katerimi so tesno povezani in se lahko samo oni pogovarjajo z njimi. Zdaj se vsi v razredu sprašujejo, kdo jo bo dobil tokrat? Učiteljica gdč. Koruznik je zalotila Staša v resnično nepremišljenem dejanju. Otroci se sprašujejo, ali bo izključen iz šole? Vsi so bili presenečeni, ko je Staš dobil magično žival! Predrznega krokodila Rikija s Floride s precej slabim zadahom. Sprva Stašu krokodil ni bil všeč - je to nagrada ali kazen? In, ali je res dobra ideja vzeti krokodila na šolski izlet? Vsi pa so bili navdušeni nad srčkano Sydney, nežno koalo ...

Recenzija Bukla

Nove čarobne pustolovščine iz šole magičnih živali. V četrtem delu serije se razred učiteljice Koruznik odpravi v šolo v naravi v mladinski dom Hiša Skalar sredi čudovite narave v objemu mogočnih gora. Beni in njegova želva Henrijeta sta priča podlemu vedenju sošolca Staša, in ko skupaj z Ido in njenim Rabatom Staša soočijo z njegovimi dejanji in za to izve tudi učitel­jica gospodična Koruznik, se Staš znajde v resnih težavah. Bo Staš zdaj sploh smel skupaj s sošolci v šolo v naravi, ki se je tako veseli? Bo smel v kamnolom, poln fosilov, in na razstavo dinozavrov, ki mu pomenijo tako zelo veliko? In plaha tiha Finja? Bo zbrala pogum in premagala domotožje? In seveda – kdo bo tisti srečnež, ki bo tokrat dobil čisto svojo magično žival? Bo predrzni krokodil Riki s slabim zadahom dobil svojega lastnika in h komu se bo stisnila nežna ­koala Sydney?

Ana Kosirnik, Bukla 150

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...