Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Spletna punca na svoji poti

Zoe Sugg
Spletna punca na svoji poti
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-00-3403-2
Naslov izvirnika Girl online going solo
Leto izdaje izvirnika 2016
Prevod Ida Sternad

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
304 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
otroško in mladinsko > od 13 let dalje > mladinsko leposlovje
otroško in mladinsko > od 9 do 12 let > zgodbe v serijah
britansko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Pennyjino življenje se je vrnilo v stare tire.

Za Penny se začne novo šolsko leto in pripravljena se je soočiti s svetom – sama. Noah je predčasno zapustil turnejo in izginil s površja zemlje. Nihče ne ve, kje je, niti Penny. Ko jo Megan povabi na obisk v novo umetniško šolo, ki jo obiskuje, se odpre priložnost, da spozna nove prijatelje.

Pomoč drugim se za Penny izkaže za pravo zdravilo. Elliot njeno prijateljstvo potrebuje bolj kot kdaj prej, spozna pa tudi Posey, ki se spopada s hudo tremo pred nastopi in prav tako potrebuje pomoč.

Ali bo šarmantni Škot Callum pravi, da se Penny zamoti? Ali lahko Penny zares obrne nov list v življenju, ko pa jo Noahova senca zasleduje na vsakem koraku?

Recenzija Bukla

Po najstniških uspešnicah Spletna punca in Spletna punca na turneji je tu tretji roman Zoe Sugg, na internetu zaradi njenega kanala YouTube ter bloga o lepoti in stilu bolj znane pod imenom Zoella. Prikupna mladenka nas s svojim razigrano mladostnim stilom pisanja znova potegne v vznemirljivo živ ljenje sedemnajstletne blogerke Penny, ki je po viharnih ljubezenskih, prijateljskih, družinskih in medijskih zapletih ter neuspešni evropski turneji z novim šolskim letom pripravljena na nove začetke. Priložnost se ima izkazati kot dobra prijateljica, ko stoji ob strani svojemu prijatelju Elliotu, ki se spopada z družinskimi težavami, ter novi znanki Posey, ki premaguje strah pred nastopanjem v javnosti. V njeno življenje se vplete tudi privlačni Callum, s katerim ju druži ljubezen do fotografije, vendar Penny še ni prebolela Noaha … Ali je on pozabil nanjo?

Pia Marincelj, Bukla 134-135

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...