Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Organizacijska psihologija danes in jutri

Organizacijska psihologija danes in jutri
19,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Znanstvena založba Filozofske fakultete
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-237-779-3
Urejanje Eva Boštjančič, Alenka Potočnik, Katarina Šavrič

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23,5 x 16,5 cm
530 g
283 strani
Tip knjige
strokovna monografija
Kategorije
psihologija in psihiatrija

Recenzija Bukla

Ne le da je organizacijska psihologija relativno mlada veda, tudi globalna sodobnost je v delovno-poslovno-organizacijskem smislu vse bolj zapletena. K zahtevnosti prispevajo specifični koraki Slovenije – od socializma prek tranzicije do današnjega kaotičnega stanja v gospodarstvu – , zato je pričujoča knjiga dobrodošla analiza stanja, še bolj kot to pa sestavljenka idealov in aspiracij. Avtorji namreč skušajo povezati akademsko sfero s prakso v obeh smereh: z gospodarskim sektorjem, ki ustvarja dodano vrednost, ter z javnim sektorjem, ki naj služi kakovostnemu delovanju družbe.
Sodelavci Filozofske fakultete so pod uredniško taktirko treh raziskovalk (z izkušnjami v praktičnem svetu) napisali osemnajst poglavij, ki podrobno prevetrijo in v nov čas postavijo delovanje različnih tipov organizacije, zaposlenih, vodenja in tehnološke podpore. Zgoščeno, eklektično in z občutkom, da so v posameznih esejih zajeta najnovejša spoznanja v organizacijski psihologiji, do katerih bi se prebili le skozi kupe drugih knjig. Na koga knjiga cilja? V prvi vrsti na kadrovske strokovnjake, pa tudi na vodilne v majhnih in velikih podjet jih, v državnih ustanovah ali nevladnem sektorju ...

Žiga Valetič, Bukla 120-121

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...