Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Osrečki za ženske, ki tečejo z dolgovi

Silvija Jovanović
Osrečki za ženske, ki tečejo z dolgovi

Zaradi različnih vzrokov knjige ni možno kupiti. Za več informacij nas kontaktirajte.

Povej naprej

Založba Primus
Zbirka SamoSvoji
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-7033-73-1
Leto izdaje izvirnika 2019
Urejanje Barbara Lipovšek

Tehnične lastnosti
mehka vezava
15 x 11 cm
140 g
186 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika
psihologija in psihiatrija

Založnik o knjigi

Pod naslovom Osrečki za ženske, ki tečejo z dolgovi se je avtorica Silvija Jovanović lotila stereotipov, ki vladajo na področju nasvetov za lepoto oz. »pravo podobo«, vrednost in pozicioniranje žensk v družbi. Med številnimi nasveti in stereotipi na temo ženska je še vedno preveč takšnih, ki ženske še bolj potiskajo proti robu frustracij,
kompleksov, obupa, nesrečnosti.

Osrečki za ženske, ki tečejo z dolgovi je nekaj podobnega kot žepna knjiga, majhna, a ravno prav velika za v torbo. Za v žensko torbo.

Recenzija Bukla

Naj razjasnimo kar takoj na začetku, da pronicljiva avtorica te knjižice v svojem pisanju nežnejšemu spolu še zdaleč ne ponuja nasvetov zoper finančne tegobe. Prav nasprotno; v stavku ali dveh nekje na sredi sicer omeni tudi finance, a z dolgovi iz naslova misli v resnici na vso tisto (čustveno) navlako, ki si jo ženske nalagamo na svoja ramena in s katero potujemo skozi življenje. Pa ni treba, da smo tako otovorjene, nas bodri Jovanovićeva v svojem iskrivem in tudi zelo duhovitem slogu ter nam ob tem ponudi v razmislek seznam dolgov, nanizanih po abecednem vrstnem redu. Ko jih prebereš v miru, po vrsti ali čisto po naključju, kjer se pač odpre ta knjižica, primerna (tudi) za v vsako žensko torbico, se ob zapisanem pošteno zamisliš. Res ni treba, kot nam skozi zapisano odpira oči avtorica, da smo vedno atraktivne, empatične, iznajdljive, ljubeče, duhovite in kar je še tega, dovolj je, da preprosto – smo. Ko se bomo osvobodile vseh bremen oziroma – po njenem – dolgov, ki nam jih nalagajo družba, mediji, naši najbližji in tudi same, bomo končno svobodno zadihale. Z domiselnimi osrečki iz te knjige bo pot do te osvoboditve hitrejša in prijetnejša!

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 149

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...