Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Celostni razvoj otroških možganov

12 revolucionarnih metod, s katerimi spodbujamo razvoj otroških možganov
Tina Payne Bryson, Daniel J. Siegel
Celostni razvoj otroških možganov
32,50 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Družinski in terapevtski center Pogled
Leto izdaje 2013
ISBN 978-961-934-620-4
Ilustracije Tuesday Mourning
Prevod Primož Trobevšek

Tehnične lastnosti
trda vezava
24 x 16 cm
166 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
psihologija in psihiatrija > razvojna psihologija
družina, vzgoja in izobraževanje

O knjigi

V tej knjigi nam avtorja predstavljata najsodobnejša odkritja v razvoju otroških možganov. Oblikovala sta 12 praktičnih metod, ki jih lahko uporabimo pri vsakodnevnih starševskih izzivih. Metode nam pomagajo v težkih trenutkih, ki jih doživljamo s svojimi otroki, in nas učijo, kako iz teh trenutkov lahko rastemo mi in naši otroci, ter kako lahko vzgojimo mirnejše in srečnejše otroke.
Vsi gojimo upe in sanje za naše otroke. Za večino to pomeni željo, da bi bili njihovi otroci srečni, zdravi in to, kar so. Sporočilo knjige je, da jim pri vsakodnevnih običajnih izkušnjah to pomagate uresničevati. Glavna prednost tega pristopa je, da nas nauči, kako lahko preoblikujemo trenutke, ki prekinejo zabavo in povezanost z našimi otroki.

O avtorjih:
Daniel J. Siegel je diplomiral na Harvardski medicinski šoli in končal podiplomsko izobraževanje na Univerzi Kalifornije v Los Angelesu, in sicer na področju pediatrije in psihiatrije za otroke, adolescente in odrasle. Trenutno je profesor klinične psihiatrije na Medicinski šoli na Univerzi Kalifornije, eden od direktorjev ustanove Mindful Awareness Research Center na isti univerzi in glavni direktor izobraževalnega centra Mindsight.

Tina Payne Bryson je psihoterapevtka pri Združenju za psihologijo otrok in mladostnikov v Arcadiji v Kaliforniji, kjer srečuje otroke in mladostnike ter svetuje staršem. Piše in predava staršem, izobraževalcem ter poklicnim strokovnjakom, poleg tega pa je direktorica Inštituta za izobraževanje staršev in inštituta Mindsight.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...