Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Mars in Venera v navzkrižju

Izboljšajte svoje odnose z razumevanjem, kako se moški in ženske drugače spoprijemajo s stresom
John Gray
Mars in Venera v navzkrižju
12,86 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Gnostica
Leto izdaje 2011
ISBN 978-961-229-116-7
Naslov izvirnika Why Mars and Venus Collide
Podnaslov izvirnika How Men and Women Cope Differently with Stress
Leto izdaje izvirnika 2008
Prevod Jedrt Maležič

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23 x 14 cm
350 g
265 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
psihologija in psihiatrija > socialna psihologija
ljubezen in spolnost

Povej naprej

Založnik o knjigi

Najpomembnejši vodnik o odnosih med spoloma od izida knjigeMoški so z Marsa, ženske so z Venere.

Moški in ženske so si različni, to vemo vsi, toda medtem ko so naši geni ostali isti, se je naše družbeno okolje spremenilo. Ker pretirano delamo, smo pod stresom in nam primanjkuje časa, komaj sledimo divjemu življenjskemu tempu –  posledično pa trpijo medpartnerski odnosi.

John Gray, najuspešnejši pisec na področju odnosov med spoloma, je napisal izvrsten priročnik, ki bo moškim in ženskam pomagal skupaj prebroditi medpartnerske težave. Pokaže nam, kako izrabiti vsakodnevne pritiske, da bi vzpostavili bolj pristen odnos z ljubljenimi osebami in tako okrepili razmerje, da bi postalo trajno.

Knjiga Mars in Venera v navzkrižju, dokazuje, da se je avtor poglobil in vživel v odnose, svoje pisanje pa obogatil s humorjem. Na ta način je dokazal, zakaj ostaja največja živa avtoriteta na področju odnosov med moškimi in ženskami.

Recenzija Bukla

Mednarodno uveljavljen strokovnjak s področja komuniciranja in razmerij med spoloma nas uči, da je različnost med moškimi in ženskami povsem naravno stanje. V dolgih letih znanstvenih raziskav, študija praktičnih primerov družinske terapije in številnih predavanj je za bralce širom sveta pripravil več knjižnih priročnikov, ki so vsi po vrsti postali uspešnice in so prevedeni v mnoge jezike. Kako ob divjem življenjskem tempu in vsakodnevnih pritiskih prebroditi medpartnerske težave, zmanjšati stres in vzpostaviti pristen odnos z ljubljeno osebo, nas avtor na humoren način vzpodbuja v novem vodniku Mars in Venera v navzkrižju.

Renate Rugelj, Bukla 77

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...