Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Točka zbranosti

Preizkušen sistem, kako poenostavite svoje življenje, podvojite svojo učinkovitost in dosežete vse svoje cilje
Brian Tracy
Točka zbranosti
23,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Cangura.com
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-6769-85-3
Naslov izvirnika Focal point
Leto izdaje izvirnika 2005
Prevod Ciril Mravle

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21 x 14 cm
205 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
družbene vede > mediji in oglaševanje
osebna rast, duhovnost in ezoterika
psihologija in psihiatrija

Povej naprej

Založnik o knjigi

Da postanemo izjemno uspešni in učinkoviti, moramo razviti navado, da se znamo osredotočiti na tisto eno ključno dejanje, ki nas bo pripeljalo do cilja. Prepoznati moramo svojo točko zbranosti – najpomembnejšo stvar, ki jo lahko v danem trenutku naredimo, da dosežemo najboljše rezultate na katerem koli področju našega življenja.

Želite znatno povišati svoje dohodke? Izboljšati svoje odnose? Imeti več prostega časa? Uporabite preizkušen sistem Briana Tracyja, proces točke zbranosti, in kmalu bo vse, kar počnete – vsako minuto vsakega dne – , ustvarjalo pozitivne spremembe, ki vas bodo popeljale višje, kot ste kdaj koli sanjali!

O KNJIGI SO DEJALI:

»Če ste pripravljeni biti pametnejši, bolje ugoditi svojim strankam in delovati bolje kot vaša konkurenca in obenem želite navdušiti trg, šefa in samega sebe, preberite izjemno knjigo Briana Tracyja Točka zbranosti.«- Mark Victor Hansen, soavtor serije knjižnih uspešnic Kurja juhica za dušo

»Brilijantno! Nemudoma preberite to knjigo in se naučite, kako PODVOJITI svoj prihodek IN prosti čas. Močno priporočam!«- Robert Allen, avtor več poslovnih uspešnic
»Točka zbranosti je kot laser natančno in brilijantno razsvetljujoče bistvo resničnega uspeha.«- Denis Waitley, avtor knjige Sedem svetih resnic

»Brian Tracy ve več o razvoju in izboljšanju osebne učinkovitosti kot kateri koli drug človek, ki ga poznam. Najboljše je povzel v tej knjigi. Točko zbranosti vsem toplo priporočam.«- Jack Canfield, soavtor knjig Moč osredotočenosti in serije Kurja juhica za dušo

O AVTORJU:

Brian Tracy je predsednik in generalni direktor podjetja Brian Tracy International, ki se ukvarja z usposabljanjem in razvojem posameznikov in podjetij. Njegov cilj je strankam pomagati doseči osebne in poslovne cilje hitreje, kot si lahko sploh predstavljajo. Svetoval je več kot 1000 podjetjem in nagovoril okrog 5 milijonov ljudi na več kot 5000 govorih in seminarjih. Ljudje so jih opisali kot »navdušujoče, zabavne, informativne in motivacijske«. Tekom svoje kariere je deloval v več kot osemdesetih državah na šestih kontinentih in tekoče govori štiri jezike.

Nekatere ključne točke njegovih govorov so:
- Vodilni v novem tisočletju: Kako postati bolj učinkovit in vodilni na vseh področjih poslovnega življenja. Naučite se najmočnejše, najbolj praktične strategije vodij, ki so bile kdajkoli odkrite za upravljanje, motiviranje in pridobivanje boljših rezultatov kot kdajkoli prej.

- Mišljenje 21. stoletja: Kako razmišljati in načrtovati bolje kot vaša konkurenca in kako premagati vašo konkurenco. Kako dobite boljše razultate v hitro se spreminjajočem poslovnem okolju.

- Psihologija vrhunske učinkovitosti: Kako vrhunski ljudje razmišljajo in delujejo na vseh področjih osebnega in poslovnega življenja. Naučite se serije praktičnih, preizkušenih metod in strategij za maksimalne dosežke.

- Vrhunske prodajne strategije: Kako prodati več, hitreje in lažje zahtevnim strankam na vsoko konkurenčnem tržišču. Kako prodati drage proizvode in usluge nasproti konkurenci z nizkimi cenami.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...