Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Neučakani optimist

Bill Gates s svojimi besedami
Bill Gates
Neučakani optimist
16,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2014
ISBN 978-961-01-3317-9
Prevod Peter Berden
Urejanje Mitja Pucer, Lisa Rogak

Tehnične lastnosti
trda vezava
17,5 x 16 cm
320 g
186 strani
Tip knjige
aforizmi in anekdote
Kategorije
računalništvo in tehnika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Za nekatere računalniški genij in revolucionar digitalne dobe, za druge neusmiljeni poslovnež in pretkani vladar monopola računalniških tehnologij. Bill Gates je nedvomno ena ključnih svetovnih osebnosti na prehodu človeštva v 21. stoletje. V njegovih izrekih, anekdotah in naključnih mislih se kaže značaj človeka, ki so mu prepreke pomenile izziv, trdo delo priložnost za rast in logika kapitala dobrodošel način za največjo globalno spremembo v načinu dela, zabave in sporazumevanja, kar jih je bil kdaj deležen človek.

Recenzija Bukla

Eno najbolj kontroverznih imen moderne dobe po navadi vzbuja mešana občutja, saj gre za računalniškega pionirja, ultrabogataša, drznega in neizprosnega poslovneža ter obenem dobrodelneža, ki s svojo pojavnostjo že več kot tri desetletja narekuje razvoj sodobnega sveta ter kroji razmerja med različnimi deležniki v kapitalizmu. Pred petnajstimi leti je v slovenščini izšel njegov obsežni priročnik Poslovanje @ s hitrostjo misli, zdaj pa v knjigi manjšega formata lahko beremo zbrane medijske citate Billa Gatesa, iz katerih je mogoče izslediti miselnost, zaradi katere je tehnologijo, znanost, finance in posel lahko povezal tako učinkovito. Citati (in kratek pregled dogodkov iz njegovega življenja) govorijo sami zase; zgovorni in poučni bodo, tudi če njegovih Oken ne odpirate radi.

Žiga Valetič, Bukla 104

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...