Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

5 minut s Svetim Duhom

Duhovna pot življenja in miru
Víctor Manuel Fernández
5 minut s Svetim Duhom
22,80 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Družina
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-04-0222-0

Tehnične lastnosti
poltrda vezava
17 x 11,5 cm
270 g
404 strani
Tip knjige
verski spisi
Kategorije
religija > krščanstvo

Povej naprej

O knjigi

Pet minut na dan, posvečenih Svetemu Duhu, je lahko pravi balzam, ki bo počasi do globin prenovil naše življenje. Skozi leto bomo prehodili veličastno duhovno pot.

V teh premišljevanjih in molitvah združuje avtor veliko let na poti duhovnega delovanja. V svojih številnih knjigah in radijskih programih ter pri duhovnem spremljanju je vedno iskal način, kako bi ljudem pomagal bolje živeti. Čeprav se izraža preprosto in razumljivo, ob branju začutimo trdnost in globino njegovega teološkega raziskovanja o Svetem Duhu, o milosti in duhovnosti.

Recenzija Bukla

Nadškof Fernández je za vsak dan v letu pripravil kratko molitev k Svetemu Duhu in razlago odlomkov iz Svetega pisma ter življenja svetnikov. Prvi dnevi leta predstavljajo Svetega Duha – tretjo Božjo osebo, nato pa so zapisi daljši in zapletenejši, vseskozi pa jih preveva upanje. Avtor se zaveda težav današnjega časa. S pomočjo Svetega Duha bralce vabi, naj prebrodijo stare zamere, ljubosumje, žalost, strah in negativne spomine. Spodbuja jih, da bi si dovolili stopiti z njim na pot miru, veselja, razsvetljenja in novih moči. Poskuša jih premakniti iz otrplosti strahu v dejanje, iz varnega udobja v svobodno, polno življenje, iz trpljenja v veselje. Išče pozitivne stvari, ki razžarjajo z lučjo Svetega Duha. Človek ni sam, saj lahko vedno v občestvo prikliče Tolažnika in ga prosi, naj ga napolni s svojimi darovi. Knjiga je še posebej primerna popotnica za birmance, njihove starše in botre.

Katja Cingerle, Bukla 118-119

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...