Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Duhovne iskrice skozi leto

Duhovne iskrice skozi leto
24,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mohorjeva Celovec
Leto izdaje 2015
ISBN 978-3-7086-0866-2
Urejanje Marija Gruškovnjak

Tehnične lastnosti
trda vezava
21 x 14 cm
392 strani
Tip knjige
duhovnost
Kategorije
religija > krščanstvo

Povej naprej

O knjigi

„Knjiga nas na začetku dneva vabi in spodbuja, da ne bi kot prvo sporočilo dneva zaznali vesti iz časopisa ali radia, temveč, da bi najprej preverili svoj odnos z Bogom.“ krški škof dr. Alois Schwarz

Recenzija Bukla

Izid te knjige ob 50. obletnici ustanovitve Slovenskega delovnega odbora Katoliške akcije je spodbudila želja obeh urednic, da bi ljudem, preden jih vznemirijo jutranja medijska poročila o nesrečah in nadlogah vseh vrst, za prijaznejši začetek dneva posredovali dobra sporočila. Naredili sta izbor kratkih, s prazničnimi in drugimi priložnostmi uglašenih zapisov, v katerih je vrsta duhovnikov in laikov za slovenski radio ORF strnila svoja razmišljanja z napotki za lajšanje stisk našega časa. Duhovne iskrice – skupaj uokvirjajo cerkveno leto – zahtevajo le minuto, dve zbranega branja ali poslušanja, nato pa ves dan odzvanjajo v mislih in dejanjih bralca ali bralke. Zdaj izdane še v knjižni obliki so lahko dobrodošel navdih ali vodilo kadar koli, ne le ob določenih dnevih. Besedne iskrice likovno spremljajo reprodukcije slik Hanzija Mlečnika, ki je bil za svojo prizadevnost v Mohorjevi knjigarni v Celovcu razglašen za naj knjigarja leta 2015.

Iztok Ilich, Bukla 118-119

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...