Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Odprt um, verujoče srce

Jorge Mario Bergoglio
Odprt um, verujoče srce
24,50 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Družina
Leto izdaje 2013
ISBN 978-961-222-965-8
Naslov izvirnika Mente abierta, corazón creyente
Leto izdaje izvirnika 2012
Prevod Damjana Pintarič

Tehnične lastnosti
trda vezava
22 x 14,5 cm
420 g
255 strani
Tip knjige
esej
Kategorije
religija > krščanstvo

Založnik o knjigi

Knjiga papeža Frančiška zaobjema dolgo pot premišljevanj, poučevanja in duhovnih vaj. Kot sad teh izkušenj je pomoč pri hoji za Jezusom, avtor pa nam v njej predstavi krščansko življenje kot resničnost, usmerjeno k vedno boljšemu bivanju glede na odnos z Bogom, svetom in ljudmi.

Recenzija Bukla

Knjiga papeža Frančiška je njegova prva knjiga v slovenskem jeziku. Vanjo je avtor vtkal sadove svojih dolgoletnih razmišljanj in raziskovanj. Razdeljena je na štiri, na prvi pogled samostojne dele. Vse dele združuje papeževa želja, da bralcu večplastno in poglobljeno predstavi krščansko življenje. Sočasno posameznika nežno vodi do spoznanj, ki ga lahko popeljejo na pot boljšega odnosa s samim seboj, z Bogom in na sploh z vsem svetom. Knjigo bogatijo številni izseki iz evangelijev, ki jih papež razčlenjuje na izjemno svež način. Vsako posamezno poglavje nadgradi s premišljenim koncem, ki bralca usmerja k razmisleku o vsem prebranem, hkrati pa mu omogoča poglobitev lastne vere in pot v bogatejše duhovno življenje. Papeževa prva knjiga v slovenščini v celoti izraža veličino tega izjemnega človeka z »odprtim umom in verujočim srcem«.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 95-96

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...