Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Prava ljubezen

Pierre-Hervé Grosjean
Prava ljubezen
14,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Celjska Mohorjeva družba
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-278-467-6
Naslov izvirnika Aimer en vérité
Leto izdaje izvirnika 2014
Prevod Jasmina Rihar
Urejanje Polona Mlakar

Tehnične lastnosti
mehka vezava
18 x 13,5 cm
110 g
88 strani
Tip knjige
verski spisi
Kategorije
družina, vzgoja in izobraževanje
religija > krščanstvo

Povej naprej

Založnik o knjigi

Pierre-Hervé Grosjean, duhovnik versajske škofije, se že vrsto let srečuje z mladimi, jih posluša in jih zato dobro pozna. Iz lastne izkušnje kot duhovni spremljevalec in predavatelj je v knjigi zbral dragocene misli, ki mladim pomagajo odrasti in jih spodbujajo, da se pripravijo na pravo ljubezen. Knjižica ni ne moralka ne priročnik lepega vedenja, ampak posreduje prepričanja, ki mladim med 15. in 22. letom pomagajo odrasti in jih spodbujajo, da se pripravijo na pravo ljubezen.

Francoski duhovnik Pierre-Hervé Grosjean je knjigo napisal na podlagi mnogih izkušenj pri delu z mladimi. Zato knjiga odseva njihovo resnično življenje, njihove izkušnje, probleme, boje, padce in zmage. Iskreno in odprto spregovori o zaljubljenosti, ljubezni in spolnosti z željo, da bi pokazal, kako je to nekaj lepega, za kar se je vredno potruditi; da je vredno zastaviti vse za svojo lepo, bogato, izpolnjujočo in rodovitno ljubezensko prihodnost. Prav zato zanj čistost »ni stvar zadrgnjencev in zavrtežev, ampak v resnici krepost pogumnih in resnično svobodnih!« Tako čistost ne pomeni zatiranja naših želja, ampak pot obvladovanja in vzgajanja – vse z enim samim namenom: da bi zares pristno živeli in ljubili v svobodi in lepoti.
(Knjigi na pot – pater dr. Andraž Arko)

o avtorju

Pierre-Hervé Grosjean je duhovnik versajske škofije. Posvečen je bil leta 2004 in je danes župnik župnije Saint-Cyr-l‘École. Je gimnazijski kaplan in se že vrsto let srečuje z mladimi, jih posluša in jih zato dobro pozna. Veliko mladih spremlja tudi pri skavtih in na poletnih univerzah z naslovom »Akterji prihodnosti«, ki jih je sam ustanovil. Z dvema sobratoma župnikoma ureja blog Padreblog.fr.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...